| L96 a întrebat:

Buna seara TPU! Am o poveste mai lunga daca puteti sa ma ajutati va rog foarte mult. De mult timp sunt prietena cu o vecina de-a mea de vreo 14 ani. Ea avea o bunica care niciodata nu i-o placut de mine in felul ca mergeam la nepoata ei, nepoata ei fiind din canada intotdeauna spunea ca ma duc la ea sa mananc tin minte ca odata o aruncat cu un lemn dupa mine sa nu ma duc la ea. Toti imi spuneau ca vorbeste de mine si zicea ca niciodata nu o sa mai fim prietene. Dar uita ca si pana acum suntem prietene doar ca ea s-a intors inapoi in canada. Problema ar fi ca ea era vrajitoare si ma tem sa nu imi fi facut ceva. Nu imi merge aproape nimic bine Cu prietenu aproape tot timpul ma cert cu toate ca il iubesc mult de tot doar ca cateodata fac si eu greseli fara sa vreau. In vara asta bunica ei a murit si ma gandesc sa nu imi fi facut ceva sa nu ma am bine toata viata sau cine stie. Azi noapte am visat-o ca fugea dupa mine si in trecut o visam si tot asta visam. Va rog sa ma ajutati cumva cu un raspuns daca vreti daca ma intelegeti la ce ma refer.Multumesc.

7 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Ti se pare, nu da vina pe ea pentru necazurile tale ca nu are sens.

| SairiaBlock a răspuns:

Du-te la Biserică! Spovedeşte-te! După părerea mea, ăsta ar fi un lucru bun!

Apoi, rupe legătura cu fata aia de tot! Roagă-te să îţi fie bine, şi povesteşte-i prietenului ce s-a întâmplat, sau măcar unei rude apropiate ţie. Ai nevoie de susţinere din partea cuiva drag!

Numa bine îţi doresc!

| SaNuStieNimeni a răspuns:

Am vazut un film de groaza care avea cam aceeasi poveste.
sincer in film, tipa aia s-a dus la alta vrajitoare.
In fine, eu nu prea cred in asta straight face
Eu zic ca era doar o baba nebuna laughing
Sa nu crezi in chestia asta.
Stiu ca daca iti spun nu o sa ma crezi.
Du-te la biserica.
Si nu cred ca ar fi bine(dupa parerea mea ) sa spui cuiva, te vor crede nebuna.
Spune-i doar cuiva foarte apropiat puppy dog eyes

| BlondyeStefy a răspuns (pentru SaNuStieNimeni):

Drag me to hall se numeste filmu sau cum ca si eu vreau sa-l vad...

| SaNuStieNimeni a răspuns (pentru BlondyeStefy):

Da, asa se numea. http://cinemaxx.rs/drag-me-to-hell-2009-video_682c508a3.html
Nu e prea infricosator, mi s-a parut un pic amuzant :))
Dar atunci cand vad cate o baba nebuna incerc sa ii fac pe plac :)))))

| BlondyeStefy a răspuns (pentru SaNuStieNimeni):

L-am vazut acum ceva timp dar baba aia e scarboasa cum isi scoate dinti pe acolo si niste unghii bleachhh naspa

| Liviu a răspuns (pentru SaNuStieNimeni):

Drag me to hell, nu? dragut film, mi s-a parut ok laughing