| Casa a întrebat:

Buna seara TPU,! am o problema destul de mare cred sad.De fata de care imi place, ca sa spun asa, nu mai vrea sa vorbeasca cu mine, ci pana acuma 3 zile parca era ok,(pe mess,sau facebook vorbeam,in timpul liber cand iesea pe strada, in parc etc.,doar ne salutam,cand ea iesea cu prieteni ).Am incercat sa vad care e problema,si am copiat unpic din conversarea noastra...

,,te rogg spune cu ce am gresit, nu vreau sa porti ranchiuna, pe mine,, iar ea a raspuns
,,Doamne
nu-s suparata
pur si simplu nu vreau sa vorbesc cu tine,,

cu siguranta e suparata, pe mine, si am incercat sa aflu si acest mesaj m-ia raspunssad

cred ca am suparat-o dar daca am suparat-o cu ceva nu cred ca am suparat-o chiar asa de tare.sad

Va rog dati ceva ideea cum fac sa nu mai fie suparata pe mine,
si de exemplu ce as putea sa ii scriu pe facebook sa nu mai fie suparata sad

)daca va intereseaza varsta eu am 19, iar ea 16-)

, Voi fetelor va suparati repede,? si oare va trec repede supararile, pe care le facem noi?

Va multumesc si sper ca voi primi raspunsuri ce ma vor ajuta sad

Răspuns Câştigător
| RammonaBiersack a răspuns:

Pai unele persoane se supara mai repede. dar cum sa-ti zic, la un moment dat o fata se plictiseste de baiatul respectiv daca nu ii prea place de el. Sau a doua varianta ar fi : poate ai suparat-o cu ceva. Asa mai spunem noi fetele cateodata, ca nu suntem suparate, dar noi suntem si nu vrem ca voi sa stiti. Dar daca ea te place/iubeste cu adevarat va vorbi pana la urma cu tine. Sper sa va impacati. BAFTA! :3

4 răspunsuri:
| Dina a răspuns:

Eu cred ca daca a zis ca nu vrea sa vorbeasca cu tine, inseamna ca s-a intimplat altceva, in afara de suparare, mai ales ca ti-a spus ca nu e suparata. Daca a spus ca nu vrea sa voorbeasca, nu o intreba prea multe si nu cred ca are rost sa-i scrii ceva.Las-o citeva zile, daca o sa aiba nevoie de tine, o sa-ti scrie, o sa intelegi de ce n-a vrut sa vorbeasca.Arata-i indiferenta sa vezi reactia ei.

Noi,fetele, ne suparam foarte repede, dar ne trece la fel de repede, mai mare uneori e mindria, nu supararea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general sunt 3 variante : Ai cicalit-o cu un subiect anume, iar ea te-a etichetat gresit, ori esti plitisitor pentru ea, ori nu esti de "de nasul ei".

Invit-o la un cafea, iar daca te refuza, da-o in ma-sa. Fete aspirante de senzatii noi sau tari gasesti peste tot. Casca bine ochii!

| FaraZahar1 a răspuns:

Poate si-a gasit alt prieten pe care il considera mai bun ca tine...
vezi-ti de treaba mai sunt fete pe lumea asta..inca prea multe

| Someonesomewhere a răspuns:

Pai incearca sa o lasi cateva zile in pace, cred ca s-a saturat sa tot stai in sufletul ei, sa o intrebi daca e suparata. Poate are o problema personala. Cine stie, poate daca o lasi un timp, o sa vina ea dupa tine.