Pai unele persoane se supara mai repede. dar cum sa-ti zic, la un moment dat o fata se plictiseste de baiatul respectiv daca nu ii prea place de el. Sau a doua varianta ar fi : poate ai suparat-o cu ceva. Asa mai spunem noi fetele cateodata, ca nu suntem suparate, dar noi suntem si nu vrem ca voi sa stiti. Dar daca ea te place/iubeste cu adevarat va vorbi pana la urma cu tine. Sper sa va impacati. BAFTA! :3
Eu cred ca daca a zis ca nu vrea sa vorbeasca cu tine, inseamna ca s-a intimplat altceva, in afara de suparare, mai ales ca ti-a spus ca nu e suparata. Daca a spus ca nu vrea sa voorbeasca, nu o intreba prea multe si nu cred ca are rost sa-i scrii ceva.Las-o citeva zile, daca o sa aiba nevoie de tine, o sa-ti scrie, o sa intelegi de ce n-a vrut sa vorbeasca.Arata-i indiferenta sa vezi reactia ei.
Noi,fetele, ne suparam foarte repede, dar ne trece la fel de repede, mai mare uneori e mindria, nu supararea.
In general sunt 3 variante : Ai cicalit-o cu un subiect anume, iar ea te-a etichetat gresit, ori esti plitisitor pentru ea, ori nu esti de "de nasul ei".
Invit-o la un cafea, iar daca te refuza, da-o in ma-sa. Fete aspirante de senzatii noi sau tari gasesti peste tot. Casca bine ochii!
Poate si-a gasit alt prieten pe care il considera mai bun ca tine...
vezi-ti de treaba mai sunt fete pe lumea asta..inca prea multe
Pai incearca sa o lasi cateva zile in pace, cred ca s-a saturat sa tot stai in sufletul ei, sa o intrebi daca e suparata. Poate are o problema personala. Cine stie, poate daca o lasi un timp, o sa vina ea dupa tine.