| 12789 a întrebat:

Buna seara TPU! Am si eu o problema. In vacanta de iarna am vorbit cu un baiat (20 de ani, iar eu am 18). Ne cunosteam din vedere, dar noi nu am mai vorbit niciodata pana atunci. Din ce am vorbit el mi-a dat de inteles ca vrea sa aveam o relatie, vorbea foarte frumos, avea grija ce fac, era atent, nu voia sa ma vada suparata, imi spunea ce probleme are, dar nu am reusit sa iesim impreuna, doar noi doi. Cand a inceput scoala si a plecat la facultate si nu a mai dat niciun semn de viata, dupa spunandu-mi ca are mult de scris si nu are timp. In acest timp el vorbea cu alta fata despre care mi-a spus la un moment dat. Tipa este curva, umbla prost, iar prietenii lui l-au sfatuit sa termine cu ea pentru ca umbla prost si nu e de el. Eu am vorbit cu el si i-am spus ca am inceput sa tin la el, iar el mi-a spus ca nu asta a fost intentia lui. Inca imi este greu sa renunt la el pentru ca stiu ca nu poate construi nimic cu ea si face asa pentru ca a suferit dupa o alta fata. Eu inca mai tin la el si sper sa isi schimbe parerea. Ce as putea face in cazul asta? Nici nu as vrea sa renunt asa usor la el. Astept sfaturi si dau funda!

Răspuns Câştigător
| Florenta16 a răspuns:

Vorbeste cu prietenii lui. Daca ei l-a scapat de curva aia si asa, poate il fac sa inteleaga ca tu esti de nasul lui si ca ati putea avea o relatie foarte frumoasa impreuna. Continua sa vorbesti cu el si de fiecare data cand are o problema, sfatuieste-l si stai cu el. Arata-i din ce in ce mai mult ca iti pasa. Bafta!