| Andreea_Deea_1999_quMo a întrebat:

Buna-seara TpU, as vrea sa stiu daca e ok sa ma supar pe o prietena dupa faptul ca nu are timp sa se vada cu mine dupa ce am fost plecata in alta tara o vreme indelungata. Scuze daca n-am ales categoria care trebuie.

8 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca ai stat cateva zile, iar ea nu are un pretext bun pentru a nu se vedea cu tine, da, ai motiv sa te superi.
Dar da-o naibii. Intalneste-te cu altii.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Buna,

In primul rand nu ar trebui sa te superi pe nimeni.

In al doilea rand, ce vina are ea ca nu are timp? Poate chiar nu are, si din acest motiv, ar fi absurd sa te superi pe ea.

Dar este ok, tu poti sa te superi sau nu, nu o sa rezolve nimic big grin

| wildthing a răspuns:

Poate e reactia ei la faptul ca poate si tu ai ignorat-o, in sensul ca poate nu ai tinut legatura cu ea cat ai fost plecata... daca ti-a fost prietena buna, poate s-a simtit abandonata cand ai plecat.winking

| FreddieM a răspuns:

Sigur ca te poți supăra dacă nu-ți acorda atenția care consideri tu ca o meriți. Dar ai putea sa ceri o explicatie, dacă,, simti'' minciunica in aer, nu o mai suna. Nu e prietena de care ai nevoie.
Cheers

| tudorvolcano a răspuns:

Caută pe alții cu care să ieși. Nu stai la cheremul ei.
Să te superi, nu e chiar OK, nu știi circumstanțele pentru care nu a putut să se vadă cu tine.

Data viitoare, să te caute ea. Dacă era o rudă, un frate, o soră, aș fi înțeles că era o problemă, pentru că frații trebuie să fie uniți între ei, dar prietenii vin și pleacă repede.

Răspuns utilizator avertizat
| Andreea_Deea_1999_quMo explică:

Si voi pleca din nou saptamana viitoare.