Buna.
Nu cred ca o sa treaca notele in catalog, oricum de la o nota nu vine sfarsitul lumii
Cat despre baiat, spune-i ca erai suparata din cauza testului, va intelege.
Bafta!
Buna! Poate ca daca veti lua note mici se razgandeste si nu le trece, sau poate ca v-a zis asa doar ca sa scrieti, nu sa rezolvati testul in bataie de joc sau sa predati foile albe, pentru ca doar amenintandu-va ca va trece nota in catacolog va veti da interesul si va putea testa nivelul vostru real. Insa, chiar daca le va trece, tot nu merita sa suferi, pentru ca vei avea timp tot semestrul sa dai teste mai bune, sa raspunzi, sa fci probleme suplimentare, proiecte etc si sa-ti maresti media. Cat despre baiatul care il placi, suna-l sau vb cu el pe mess si roaga-l sa te ierte, explicandu-i ca te-ai purtat urat cu ekl pentru ca erai trista si nervoasa din cauza testului si invita-l la o plimbare in parc sau la o terasa la un suc ca mod de a-ti cere scuze de la el si astfel ai pretextul sa iesi cu dansul si de a te apropia mai mult deel. Pana la urma, poate tot raul e inspre bine.
Probabil ti s-au intamplat mai multe lucruri neplacute in ultimul timp,iar faza de astazi a fost picatura care a umplut paharul.Dar oricum e o chestie minora,o nota proasta,de parca mie sau altora nu ni s-a intamplat, de ce sa iti irosesti timpul fiind trista cand poti sa te distrezi, de exemplu sunati prietenele faceti o conferinta, radeti, glumiti.Sunt sigura ca daca stai de vorba cu ele o sa iti treaca sau cel putin fa ceva ce iti place si nu mai sta posomorata.Dar cred ca o discutie cu prietenele tale ti.ar prinde bine ele te cunoasc mai bine si iti pot da sfaturi mult mai bune decat cineva care nu te cunoaste.
pa-pa
Stai calma, notele de la testul initial nu se trec in catalog.e imposibil, nu e permis.si in plus e inceputul menestrului, ai timp sa inveti si sa iti maresti mediaSucces!
Buna. Stiu cum e am avut si eu astfel de stari.Eu te sfatuiesc sa-i ceri scuze respectivului si cine stie poate chiar o sa ai vreo surpriza de la el.Viata e scurta nu merita sa fii trista