| An_Andreea_1970 a întrebat:

Bună Seara, TPU! Astăzi am vrut sa ies cu iubitul meu afară. Dar din nefericire el primește un apel de la fosta lui iubita. În care îi spune ca sa nu o uite și mai vorbesc dacă mai apuca. El i-a sunat pe ai ei si din nefericire, părinții ei erau la nunta. Au ajuns părinții acasă și aflase ca ea băuse ierbicid, el dacă este asistent le-a spus parinților ei ca nu este ceva grav și o sa-i facă o spalatura. În timp ce salvarea a ajuns el s-a dus sa vada ce și cum este ea. După au pus-o medicii pe scaunul de la spital și el a trecut pe lângă mine cu capul în jos învingând-o pe fosta lui....La un moment a dus-o la camera de garda și a venit la mine în fata blocului pentru a-și lua mașină. Voi cum ați fi reacționat în locul meu?

Răspuns Câştigător
| devilshelp a răspuns:

Banuiesc ca si-a luat masina ca sa mearga sa o viziteze la spital, nu? Daca stii ca a fost cu ea o perioada lunga de timp si a iubit-o e normal sa o ajute. Nu prea e ok ca te-a lasat asa si s-a dus dupa ea. Daca stii ca asta e primul "incident" poti sa il treci cu vederea, adica la un moment dat a iubit-o si e normal sa ii pese de ce i se intampla, mai ales daca aia bause ierbicid din cauza lui

| An_Andreea_1970 explică (pentru devilshelp):

Nu s-a mai dus după ea...s-a dus acasă...Și a încercat tatăl ei sa îl sune dacă vrea sa meargă cu ei la Bucuresti și el nu a acceptat

| devilshelp a răspuns (pentru An_Andreea_1970):

Atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi, daca il interesa asa de tare mergea si el la Bucuresti

2 răspunsuri: