| Șefșef a întrebat:

Bună seara TPU, bună seara la toată lumea. După cum vă spuneam și zilele trecute despre iubita mea care s-a schimbat radical și a devenit foarte rece și seacă, azi mi-a zis ca nu mai vrea să vorbim, ca vrea libertate etc. Oare dacă mi ar scrie să ne împăcăm și ca îi pare rău ar trebui să mă mai împac cu ea sau nu? Fără hate vă rog laughing

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Daca o fata s-a racit de tine la modul grav nu mai ai ce face, "libertatea" de care iti povesteste inseamna ca e interesata sau vorbeste deja cu alt tip, asta daca vrei sa accepti, nu e nici un mister, nu trebuie sa se gandeasca la nimic special, aici e vorba de ce simte, nu de rational, si in acest moment simte ca nu te vrea, sfatul meu, las-o sa zboare, nu iti pierde timpul, cand nu te vrea te alunga, dupa cand nu ii merge cu altul te ia inpoi, pai ce e asta, mergi in drumul tau pana o sa gasesti o fata stabila care stie ce vrea, altfel pierzi timp.

| Violleta2022 a răspuns:

Este evident ca are deja pe altul cu care isi doreste sa faca sarbatorile, de aceea ti-a spus in final ca nu mai vrea sa vorbiti.
Asta este, imi pare rau pentru tine, dar dragoste cu sila nu se poate face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai intrebat-o de ce s-a intamplat asta?

| Șefșef explică (pentru anonim_4396):

Salut, da am întrebat o. Mi a spus ca nu i convenea ca eu mă supăram dacă ea voia să meargă de exemplu în cluburi sau să iasă cu băieți afară.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Șefșef):

Atunci n-ai pierdut cine stie ce