Dacă eşti sigură că nu vrei o relaţie serioasă care o să implice la un moment dat şi relaţiile sexuale, mai bine te îndepărtezi şi îţi găseşti un tip de aceeaşi vârstă cu tine. Un băiat deja de la vârsta de 18 ani nu o să stea cu o tipă doar să o pupe.mă înţelegi ce vreau să spun. Oricum la ce vremuri sunt acum, deja mă simt depăşită de orice situaţie şi mă gândesc că e posibil orice de la orice vârstă. Încearcă să te maturizezi puţin, poate sună urât, dar ar trebui să te gândeşti bine de ce te-ai "îndrăgostit" de el dacă te deranjează gesturile lui. El te vede ca pe un trofeu şi are impresia că dacă îţi va spune două-trei vorbe dulci vei ceda şi vei cădea în braţele lui. Demonstrează-i că nu e aşa, respinge-l şi nu îi mai da ocazia ca el să creadă că eşti mai slabă de înger şi vei face ce îşi doreşte. Probabil îl vezi ca pe o persoană alături de care vei avea parte de admiraţie din partea celorlalte fete de seama ta, însă nu trebuie să priveşti din perspectiva asta (îmi cer scuze dacă mă înşel) ci ar trebui să te gândeşti de ce reacţionezi aşa în preajma lui. Ştii clar intenţiile lui din moment ce el te-a pipăit cu sau fără voia ta. Tu decizi ce vrei să faci mai departe. Doar tu ştii ce este în sufletul tău şi care este decizia corectă pentru a avea linişte sufletească. Noi putem doar să te sfătuim, însă nu garantez că este cineva în măsură să facă acest lucru. Opinii sunt nenumărate, însă alegerea o faci tu! Nu utilizatorii de pe TPU.
Eu cred ca ar trebui sal lasi in pace baietii ca el isi bat joc de fetele mai mici pentru a se amuzaa nu meritaa sa-si bata joc de tine asa ca dal inkolo si gaseste p cineva care nu e asa pervers si nesimtit
Pai tu te schimbi in preajma lui pentru ca se pare ca esti indragostita pana peste cap de el. Eu am tot 14 ani si eu sincer nu m-as incurca cu un baiat de varsta lui, mai ales ca pare cam pervers si cu toate ca tu nu esti de genu c**va baietii de varsta lor nu rezista doar cu sarutari si imbratisari daca intelegi ce vreau sa spun. Eu ti-as recomanta sa iti gasesti pe altcineva mai apropiat de varsta ta. Succes!
Cite si aprop pe yonicole 13 "Eu ti-as recomanta sa iti gasesti pe altcineva mai apropiat de varsta ta. Succes!" Nu are rost tu nu sti ce inseamn aaventura de 15 minute eu am in classa o colega de 13 ani care deja a inceput sa faca lucruri mature daca ma intelegi ala se joca cu tine si esti cam naiva daca crezi ca poti continua sau si el sa te placa