| inna_1376 a întrebat:

Buna seara TPU.
Ce spuneti de homosexualii din ziua de azi? nu e de ajuns ca ii lasa sa se casatoreasca acum mai vor si copii.Cateva cupluri au reusit altele nu.Acum intrebarea mea e:Cum ar fi sa ai 2 tati si sa-i vezi ca se pupa ca un cuplu normal? nu am nimic impotriva homosexualilor.

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Câtă vreme nu eşti tu copilul unui astfel de cuplu, nu înţeleg ce te frământă aşa de tare.
Şi, în plus, dacă ar depinde de mine să aprob adopţiile, mai bine dau un copil în grija unui cuplu de homosexuali cu posibilităţi materiale şi intelectuale decât să-l las într-o familie de rromi care-l pun la muncă sau într-unul din sinistrele orfelinate româneşti.
Îi va fi mult mai bine acolo! Cât priveşte situaţia puţin ciudată... ei las' că-i trece!

5 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Nu sunt de acord cu aşa ceva.Nu am nicio treabă cu perechile de acelaş sex, dar nu sunt de acord să poata adopta copii.Acest lucru o să influenţeze foarte mult viaţa copilului.Imaginează'ţi cum o sa se simta acel copil ştiind că toţi ceilalţi au o mamă şi un tată iar el...doi taţi.care se mai şi sărută. Îi poate afecta personalitatea, îl poate distruge psihic şi îi poate afecta şi viaţa socială

| LoveMusic a răspuns:

Sunt contra.Perechile de acelaşi sex sunt caraghioase şi nu sunt de acord să adopte oopii, pentru că de acel copil se va alege o soartă crudă: se va râde de el şi asta îl va afecta psihic.Toţi au o mamă, un tată şi el două mame sau doi taţi, nu mi-se pare corect şi logic.Eu nu mi-aş dori asemenea părinţi şi îi mulţumescu lui Dumnezeu că am părinţii pe care îi am!

| Pho3nix a răspuns:

Nu am nici o problema cu homosexualii dar NU SUNT DE ACORD ca ei sa adopteze un copil.

| emasweetgirl a răspuns:

Cred ca pentru copil e cel mai greu.deoarece majoritatea copiilor vor rade de el si ii vor spune ca parintii lui sunt homosexuali.
eu sincera sa fiu nu mi-as dori sa am asemenea parinti.

| inna_1376 explică:

Dar nu numai sa adopteze vor sa ii faca ei, sunt un cuplu din italia doua femei care au fost in spania si acolo una dintre ele a ramas gravida, au venit acasa si a nascut 3 copii.In certificatul de nastere scrie numele mamei si in loc de tata e mama cealalta.