Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 6 Martie 2025 sunt:
Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Verișoara mea e răcită la plămâni tușește mult, am stat cu ea 3 zile la rând nu pot să zic ca ff aproape ca am stat și mai la distanță uneori și azi seară m- a luat tusea, oare pentru ca...? (mai mult)
Buna, am auzit de la diriginta ca daca ai mai mult de 20% de absente per materie cu scutire medicala ramai repetent pe cauza medicala. Eu de exemplu am in total 14 absente cu scutire medicala si 12 cu...? (mai mult)
Este ceva gresit că atunci când penisul este erect sa nu îl pot trage complet pielea de până jos?
Buna am o intreabare poate cineva poate sa imi dea o parere, am stat 2 ani impreuna cu un baiat si acum de la o cearta ne am despattit, la nervi eu i- am dat papucii, acum el mi- a zis sa luom o pauza,...? (mai mult)
Buna am o intreabare poate cineva poate sa imi dea o parere, am stat 2 ani impreuna cu un baiat si acum de la o cearta ne am despartit, la nervi eu i- am dat papucii, acum el mi- a zis sa luom o pauza,...? (mai mult)
Am o întrebare, eu sunt virgin, in stare erecta nu îmi pot decalota penisul decât parțial, iar daca incerc mai tare devine dureros, in stare flască pot decalota complet, m- am informat și am...? (mai mult)
Se intampla in general sa se intoarca inapoi o persoana in viata cuiva caruia i- a gresit? De exemplu sa spunem asa ca "x" s- a folosit de "y" candva si s- a rupt legatura, se va intoarce inapoi "x" la...? (mai mult)
Ce credeti, de ce dau in general fetele la baieti invitatie de revolut? Ca sa ia ele toti banii sau? Cum e in cele mai multe cazuri?
Salut grup, aștept un sfat cum pot face... vreau sa îmi cumpar un atv ma uitam la un cfmoto 625L, dar pentru a- l cumpăra mai trebuie și banii, lucrez într o fabrica 5din 7 în 3 schimburi. ma ...? (mai mult)
E normal ca secretia mea sa fie ca albusul de ou dupa circa 3 zile de la ovulatie sau e vb de vreo infectie? tin sa mentionez ca nu am nicio durere nici nimic helppp
Este normal ca secretia mea sa fie prevum albusul de ou la cateva zile dupa ovulație sau este vorba despre o infectie?
E normal ca secretia mea sa fie ca albusul de ou dupa circa 3 zile de la ovulatie sau e vb de vreo infectie? tin sa mentionez ca nu am nicio durere nici nimic
Buna. Mie imi place de un baiat, dar cred lui ii place de prietena mea cea mai buna. Oare ce pot face? Parca nu ii mai suport deja, pentru ca noi 3 suntem in aceeasi clasa, si ma simt prost rau, dar...? (mai mult)
Mai este Grecia în Uniunea Europeană?
Nu mai pot...credeam ca am scapat dar iar a inceput(am o tristete de vreo 6 luni, cand a inceput scoala, dar din decembrie a inceput sa fie cam severa, avand in vedere ca plang cam din nimic si am o ...? (mai mult)
Buna TPU Sunt la profil industrie alimentara și as vrea sa ma transfer,acelasi liceu, la economic sau filologie. Cam la ce materii o sa dau diferențele?
Bună ziua! Când intru pe Facebook la profilul unei persoane și văd ca scrie vezi opțiunile ce înseamnă vezi opțiunile când unturi pe Facebook pe profilul persoanei cine îmi poate spune! Oare ...? (mai mult)
Bună, vreau sa merg la un magazin sa mi cumpăr un piercing de buric, știți în București vreun magazin se genu?
Dacă la școală am rupt un calorifer fără să vrea și mama mea și tatăl meu is supărați rău pe mine ca i-am mințit. Vreau sa morr
Imi place de colega de clasa si mereu când merg la ea sa vorbim (sta mereu cu prietena ei si imi e si mai greu), pur si simplu nu stiu ce sa vorbesc cu ea, simt un gol in stomac si parca toate ideile...? (mai mult)
De ce ramane apa in compartimentul din mijloc al masinii de spalat dupa fiecare spalare?
Salut la toată, lumea mi-am aplicat un tatuaj temporar pe mana ieri, cam cât are durabilitate și cam cat tine?
Mai exista yahoo messenger?
Salut, as vrea sa intru la politehnica, la aerospațială, cum e cu preadmiterea pe baza mediilor 9-12? Cum îmi fac inscrierea
Vreau sa stau toata noaptea sa ma joc, nu am facut niciodata asta si nu stiu cum deoarece ma ia somnul repede. Ce tactici pot sa folosesc ca sa nu adorm?
Buna. Am o intrebare. O femeie de etnie roma m- a pupat pe mana, eram afara si a vazut unghiile mele si i le- am aratat. A inceput sa zica ca sunt frumoase, am multumit, dar apoi m- a pupat pe mana...? (mai mult)
Am și eu o întrebare dacă o fată a făcut 16 ani și iubitul ei e mai mare e major, si ea vrea să plece cu el părinții nu sunt de acord legea poate să îi mai facă ceva?
Salut,dacă am 84 absente motivate și 29 nemotivate, iar la 20 se scade un punct la purtare, poate sa te lase repetent?
Daca am dormit cu o fata iar în timp ce dormeam i-am bagat până acolo jos, pot face închisoare chair daca nu eram conștient și dormeam?
Bună TPU! Deci eu vorbesc cu un băiat de la un timp (cam lung) și el mi- a împărtășit chestii din viața lui (personale) chiar foarte adânci, și am povestit multe chiar, dar mi- a zis ca este...? (mai mult)
Dacă tata nu muncește deloc și e casnic și doar se lauda ca face focul și pe mine ma cearta mereu, zice ca sunt slab și ca ar trebui sa ma ingras și eu am o greutate de 50 și ceva sau 60 și îmi...? (mai mult)
Bună lume vreau direct răspunsuri fără să zice ca nu e bine etc Urmez să intru la un liceu acolo am ceva prieteni. dacă aș fi ca ei de față cu părinții mei credeți ca ar accepta? (Ma refer...? (mai mult)
Cum pot invata logic formulele chimice in clasa a 8-a?
Ce se poate întâmpla daca fumezi / vapezi sub vârsta de 18 ani?
Bună lumea am nevoie urgent de răspunsuri vreau să merg la liceu tehnologic Valeriu braniste (Lugoj) ce mi- ați recomanda pentru o perioada mai lungă (tin să menționez ca dintre toate profilurile...? (mai mult)
E normal sa imi fie rusine sa fac exercitii pentru ochi atunci cand sunt la munca? Intreb asta pentru ca la munca daca fac sunt vazut..
Hello! O aplicație de chat random, gratis, ce recomandați? Mulțumesc!
Ce cărți recomandati pentru copii de 13 ani?
Salut, voi ce ați alege, subofiter jandarm sau impiegat de miscare la cfr?
Am și eu o mică întrebare despre DISCORD. Eu am dat resetare la telefon si mi- am pierdut contul, când am vrut să ma conectez cu e- mail- ul și parola imi spune că emailul nu există. (PS: nu era...? (mai mult)
Bună lumea ce îmi recomandați dintre bucătar,frizer,barman, ospătar pe o perioadă mai lungă? Am nevoie urgent de răspunsuri mulțumesc!
Dupa ce s-a facut curatarea masinii de spalat in interior poti sa pui la spalat de cum s-a terminat de curatat sau trebuie sa stea asa o vreme masina de spalat?
Salut, am si eu o problema destul de penibila. Este despre faptul ca am 20 de ani si permis de un an si patru luni. Problema este ca mama mea nu imi lasa masina adica sa o conduc singur mereu are o pastila,...? (mai mult)
Salut TPU! Am o întrebare, dacă presupunem că la evaluarea națională o sa iau nota 7- română și 3- 4 mate. Atunci eu pot să intru la Liceul de Arte Marin Sorescu, (evident susținând si probele...? (mai mult)
Cat timp trebuie lasat sa actioneze serul antimatreata? Pana ziua urmatoare sau?
Hey: am mai multe dileme despre liceu, daca ma poate ajuta cineva! Deocamdata sunt in clasa a 7- a, si stiu ca inca nu trebuie sa ma decid pe ce profil si liceu vreau, dar am nevoie de sfaturi! Eu...? (mai mult)
Va salut! Sunt elev in clasa a 10- a si as dori sa particip la un schimb de experienta tip Erasmus, imi doresc mult asta, vreau sa cunosc oameni noi si sa imi imbunatatesc abilitatile de comunicare, cultura,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!