Este perfect normal sa simți asta uneori.Toti o facem și nimic în lumea asta nu te poate proteja total.Trebuie sa înveți cum sa o controlezi.La baza este o frică de a fi un "backup" pentru alții și asta poate fi rezolvat.
Uite încearcă când încerci să începi să vorbești cu el să vi cu un scop în conversație o stare de bine și entuziasm. Daca reușești poți să încerci să vorbești când nu e acel copil langa voi. Daca te întrerupe ignora-l nu îl lua în seamă.
De faptul că se ia de tine e mai nasol.Ideea e sa NU te lași calcat în picioare...tot ce faci e să îl faci să se simtă mai bine.Ai doua variante:
1.Il ignori total și absolut
Daca vede că nu te afectează o sa se oprească
2. Spui la profesor dar na...e mai nasol.
Cat de frică de respingere trebuie sa realizezi că există sute de oameni care ți-ar putea fi prieteni nu doar din clasa...o sa găsești oameni care să te înțeleagă să își dorească prezenta ta.De fiecare data cănd simți acest sentiment spuneți că pur și simplu nu ai găsit persoana potrivită
Succes și sper că am ajutat!
Btw nu sunt ceva moș de 60 de ani am 14 ani?
Mersi pentru ajutor
>Btw nu sunt ceva moș de 60 de ani am 14 ani?
apropo, la ce te referi?
Zic că de multe ori vin oameni și îți zic că te plângi...de obicei oamenii în vârstă care nu înțeleg lucrurile astea
Am pus semnul întrebării din greșeală daca asta te-a băgat în ceață?
Am o problemă la tastatura... ignora semenele de întrebare?