| CannbalCorpse a întrebat:

Buna seara TPU, ieri m-am lovit la coccis(osul fundului) nu m-am uitat ce fac si am venit cu fundu in marginea scaunului. Ma doare in continu de atunci, mi-am pus sare fierbinte intr-un ciorap si mi-am dat cu diclofenac. mi se pare ca s-a umflat(cea ce nu are cum pentru ca e os, dar nu sunt medic deci nu ma pricep) ce imi recomandati sa fac?! sa mai astept cateva zile sa vad ce se inttampla?!

3 răspunsuri:
| Squirtle a răspuns:

Taiel.

Ce ma uimeste este faptul ca inteligenta ta este atat de sclipitoare ca atunci cand ai o problema medicala mai intai postezi pe net in loc sa te duci la medic.

| UserAnoniM a răspuns (pentru Squirtle):

Daca nu ai vreun sfat pentru ea mai bine abtine-te de la comentarii! De la faptul ca scrii asta tu nu ai o minte mai luminata! Apropo coccisul nu este osul fundului ci capatul coloanei vertebrale!

| UserAnoniM a răspuns:

Draga mea aceasta e cea mai adevarata ruptura a coccisului! Eu si mama mea toata viata am trait cu el rupt dupa ce am cazut la patinoar! Pe tine tot timpul te va durea si nu te vei lecui! Cel mai bine e sa lasi totul asa.Te va durea doar cind vei fi asezata nu pe fund si un pic inclinata pe spate! De aceea starui-te sa fii cu spatele drept! Si nu te mai chinui...