| Standby_Lucian_1995 a întrebat:

Buna seara TPU, iubita mea vrea sa iasa cu un fost prieten de-al ei in seara asta, si eu am invitat-o si m-a refuzat, s-a imbracat frumos tare, la sacou, decolteu, si am vorbit cu ea si a zis ca o tenteaza sa se vada cu ala sa vada cum sta lucrurile si ca ma iubeste pe mine dar nu s-amai vazut demult cu ala, ce sa fac? ma doare, nu vreau sa o las...straight face imi dati niste sfaturi? cum sa o fac sa sufere, ori sa se gandeasca la mine?

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu te iubeste daca a acceptat sa iasa cu fostul iar tu nu trebuia sa accepti asta daca este cu tine

| ioanaioana a răspuns:

Serios? Tu chiar o lasi? Atat de mult te respecta si te iubeste incat iese cu fostul? Atat de mult te respecti ca persoana incat te lasi asa usor fraierit? Imi pare rau sa-ti zic dar daca ea l-a ales pe fostul in locul tau, tu nu prea mai ai sanse..doar sa fii luat de fraier. Fii baiat destept si las-o. Ea in momentul asta se joaca cu tine.
Intrebarea ta a fost pusa ieri, eu din pacate azi am vazut-o. Oricum din moment ce s-a imbracat frumos cu "decolteu!" fii sigur ca vroia sa il impresioneze pe ala. Si ca sa-ti raspund la intrebare, spune-i pe fata tot. Spune-i ca si-a batut joc de tine, intreab-o de ce s-a imbracat asa frumos ..cu "decolteu" si spune-i direct ca e o panar*ma..pentru ca ea de fapt asta e, spune-i ca nu poti continua asa pentru ca ea a facut deja alegerea si gata las-o in pace si vezi-ti de viata ta

| Ama00 a răspuns:

Stai stai stai. De ce sa se vada cu ala daca e cu tine? Sa mor daca pricep. Daca te iubeste pe tine precum spune si ar vrea sa fie cu tine, sa aveti o relatie ok, fara probleme si asa, atunci nu s-ar vedea cu fostul. E aiurea, zau.

| NorthernFall a răspuns:

Din moment ce se intalneste cu alt tip nu cred ca te iubeste asa mult laughing Daca tine la tine macar putin nu o sa fie nimic intre ea si tipul ala. (o poti face sa sufere prin indiferenta ta, sau nu stiu )