anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara TPU, m-am înjurat acum 1 săptămână cu un băiat mai mic cu 3 ani decât mine, el a început sa îmi dea mesaje și chestii și la un moment dat am cedat nervilor și am început și eu sa înjur, acum ma suna tatăl lui foarte revoltat ca cică eu i-am bătut copilul.
Ca a venit bătut si chestii dar eu azi toată ziua am reparat chestii pe la masina nici nu am plecat de acasă.
Tatăl copilului zice ca a fost la politie și ca o sa ne vedem în instanta ca i-am bătut copilul, eu pot face dovada prin poze și video-uri ca nu am plecat de acasă azi... pot păți ceva conform spuselor lui? Având în vedere ca nici eu nici copilul respectiv nu avem încă 18 ani și eu nu am plecat de acasă azi.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Doar daca omul are dovezi clare cu martori sau inregistrare video, atunci ai putea avea probleme serioase cu Politia.

| Ajutor7654 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu are de unde sa aibă dovezi din moment ce eu nu am plecat de acasă...

| VoidEternal a răspuns:

Pai daca poți dovedi că ai fost in alta parte, care-i stresul? Lasa-l sa se agite.

| pufulescu0o a răspuns:

Nu are nici o dovada deci nu ai de ce sa iti faci stres! Injuraturile online nu sunt dovada unui atac fizic asupra unei persoane.
Mie imi spune instinctul ca tatal baiatului face teatru ca sa ii lasi copilul in pace, de asta zice ca face reclamatie!
Bineinteles ca se poate duce la Politie, poate face reclamatie, te poate chema la judecata, aici nu te poate ajuta nimeni, dar repet, fara dovezi sunt doar vorbe si şicane!

| Hrea12345 a răspuns:

Cauta-ti un avocat.