In primul rand sa isi explic ceva,rolul unui mascul este sa se reproduca cu orice ocazie avuta, asa ca acel baiat se uita la toate fetele mai ales find si la pubertate ai o super dorinta sexuala, ai face sex cu orice fata, asa ca el se uita la tine nu inseamna ca te place pentru ca la varsta aia placem toate fetele care arata cat de cat ok, el nu il cunosc sa stiu cum face el alegerile daca se lasa purtat de dorinta va alege fete mai frumoase cat mai frumoase tu in scimb visezi la nunta cu el, ai putea sa vorbesti cu el sa vezi cauta el sau daca te place, repet baiatul nu e imatur e perfect normal la varsta lui
Superior de ce minti? unde am scris eu dorinta sexuala = iubire, ca asa zis crestin e pacat sa minti, daca pe tine nu te atrag fetele e treaba ta, pe noi restul ne atrag fetele, ceea ce ne atrage la ele este aspectul fizic =dorinta sexuala, asa ca numai fa afirmati mincinoase ca nu e crestinesc crestine
Dupa cat ai scris aici, se pare ca baiatul are alta draguta si nu-l intereseaza persoana ta, de aceea te evita!
E ciudat ceea ce s-a intamplat si se intampla. Nu cred ca imi zambea degeaba si se uita la mine degeaba. Plus ca o prietena, fara sa stie ca eu il plac, a observat ca se uita la mine si mi-a spus chestia asta. Eu nu stiu ce sa cred, imi este frica sa fac primul pas, am incercat sa-i dau cat mai multe semne, dar sunt si rusinoasa (e cel mai mare defect al meu). Si el e timid...cateodata, si cateodata nu. Nu am vorbit cu el face to face niciodata, ne cunoastem doar din priviri si Facebook dar pur si simplu m-a atras.
Măi, răspunsul e simplu: e băiat! e firesc să se uite după orice „păsărică" îi zboară prin fața ochilor.
Acum, cu cine și mai ales CE vorbește - e cu totul altă poveste.
Dacă știi să-l atragi, restul nu vor mai conta, oricât de „bunăciuni" ar fi ele.
Si cum ar trebui sa fac acest lucru, sa-l atrag? Cum? Eu nu sunt experta in chestii din acestea, mai deloc, nu am avut prieten. Si stiu ca nu e vorba neaparat de experienta, pentru ca daca m-ar fi placut, totul venea de la sine dar... totusi, eu sunt extrem de rusinoasa... si i am dat destule semne. Nu inteleg de ce in unele zile se uita la mine si imi zambeste si in alte zile ma face sa sufar si sa il urasc.
Acum sentimentalul de RAY ne explica ca iubirea inseamna doar dorinta de sex,foarte adevarat! (daca ar fi asa toti ar face sex zilnic,dar asta nu intampla,unii fac doar cand vor copil, altii abia fac o data pe luna, etc., sexul e ceva placut dar asta nu inseamna ca ala e singurul lucru pentru. care ne place o fata/un baiat, sa nu adaug ca vorbeste de sentimente non-stop dar promoveaza sexul in prostie si cand o face sentimentele nu mai exista, WOW)
Daca chiar te-ar fi placut, ar fi venit la tine, ar fi iesit cu tine, sfatul meu e sa incerci sa il uiti, chiar daca va fi greu si cu timpul o sa gasesti alt baiat, care sa te placa si el, e mai greu la inceput dar trece
E foarte greu, crede-ma. Am incercat foarte mult sa-l uit, dar nu pot. E mai mult decat un baiat care eh ..imi place de el doar asa. temporar. Nu, e mult mai mult. Faza e ca si el si-a cam dat seama ca il plac, si el mi-a aratat de cateva ori ca ii cam plac, dar cateodata se comporta ciudat si vrea sa ma faca geloasa, sa sufar, etc...Nu stiu ce sa mai cred, poate ai dreptate, poate nu e bun pentru mine desi o s-a cam sufar asta e