anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, TPU.
Mi s-a intampat ceva putin ciudat. doi dintre cei mai buni prieteni ai mei au vrut oarecum " sa ma testeze". Nu am stiut cum sa reactionez, initial am crezut si eu ca este vorba de caterinca, insa nu stiu ce m-a facut mai departe sa cred respectivul fapt. Eu am reactionat urat, am aratat ca sunt posesiva, am zis la nervi niste lucruri urate despre unul din prietenii mei celuilalt in timp ce ei se prefaceau ca m-au cam inlocuit. Prietenul i-a spus celuilalt, iar acum, cand am aflat ca totul a fost fals. cei doi prieteni ma cred falsa. Eu chiar nu am stiut cum sa reactionez. tot ce am facut a fost la nervi, nu am vrut sa zic si nu am crezut in lucrurile pe care le ziceam. Acum nu inteleg. de ce au facut asta, de ce nu au avut incredere in mine si de ce m=au pus in situatia sa reactionez asa. Nu stiu, am gresit doar eu sau si ei ca m-au testat? Sper ca ati inteles ce am zis, chiar nu stiu cum sa explic mai bine.

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Nu dau doi bani pe prieteni, au cautat-o cu lumanarea, au gasit-o, ce pot spune, si-au facut-o cu mana lor.
Bagate tu in cusca leului ca e el de vina ca te mananca happy instinct se numeste.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Explicale cum a stat treaba cu testul lor, si daca nu inteleg, ridica vocea si dai un pumn in masa, sa pari credibila

| eu6andrea a răspuns:

Te-au pus la incercare? deja ai raspuns la intrebare! tu ai considera prieten pe cineva pe care ai vrea sa il testezi? nu cred.din moment ce apare acea indoiala e clar ca ai un motiv...si daca s-au inselat in privinta ta e clar ca nu au fost atenti la tine, la ceea ce faci, cce spui deci te-au judecat gresit si asta pentru ca nu au vrut sau nu au fost in strare sa te cunoasca cu adevarat! asa ca indiferenta e cea mai inteligenta decizie! nu iti pune intrebari ci doar vezi-ti de viata mai departe!

| Mădiiiiie a răspuns:

Daca ai reactionat urat nu inseamna ca esti falsa. Pana la urma cine e fals? Cei ce testeaza sau cine e testat? happy Eu cred ca ei, si daca ti-ar fi prieteni adevarati nu te-ar judeca dupa cum ai reactionat. Si ei ar proceda la fel happy Bafta!

| ingeriinuplang99 a răspuns:

Mai mult au gresit ei eu as fi reactionat la fel ca tine