| PyScHoTeLRoOz a întrebat:

Buna seara TPU Primu lucru vreau sa scuzati categoriawinking intrebarea 1.Cinevaa mi-a spus odata atunci cand am ocazia sa profit de ceva care e in avantajul meuthinking e bine si eu am spus ca nu.credeti ca am facut bine eu nu sunt genu care profita de cineva...si isi bate jochappy din contra atunci cand de exp o prietena e pe cale sa profite de cineva.eu ma duc si ii zic.vezi ai grija ca fata aceasta va profita de tinehappy... e bine ceea ce fac? 2.Eu am jucat cs.si am avut admin pe gratis pentru ca l-am cucerit pe un baiat care era owneru svwinking acum.cateva zile m-am certat cu el.ca a zis ca sunt fitoasa si eu ii facusem rost de web asa cum a vrut dar obisnuia de fiecare dta cand il sunam sa nu raspuna si m-am luat la ceartra fcu el ca nici eu nu ii raspundeam si a zis ca nu il intereseaza si i-am zis sa lase fitele si mi-a dat ig ma interzis pe sv si mi-a dat removethinking pentru atat se da remove nu credhappy 3.Pe mine ma cheama Bianca Ana Mariahappystraight face Si eu nu as fi vrut sa mi se zica biancastraight face de fapt aproape nimeni nu imi zice asa imi zic biaastraight face voi cum vreti sa imi spunetihappy? 4.Ati vreaa sa fim prieteni:* P. S o seara placuta va doresc scuzatima daca nu va placee cum scriu.

Răspuns Câştigător
| lOrd2Skill a răspuns:

Omg da mult mai vbbig grin

1 răspuns:
| shhhs a răspuns:

1.Daca tie ti se pare corect, e bine. happy
2.Incearca sa vorbesti cu el si sa rezolvati neintelegerile.
3.Dar ce are ''bia''? Mie mi se pare dragut, e un fel de alintare.
4. Da. big grin
O seara placuta sa ai si tu!

Întrebări similare