Pai ce sa zic e complicat, e urat sa stii ca porti sentimente unei persoane care chiar daca stie de ele nu-i pasa, in cazul meu port sentimente unei persoane, dar el nu stie acest lucru, e naspa iubirea asta care nu e reciproca, stiu cum e, eu personal nu mananc si sunt trista de fiecare data cand ma gandesc la el, adica cam tot timpul, pot sa zic ca dragostea asta care nu e impartasita, te omoara pe zi ce trece, e trist sa oferi sentimente si sa nu primesti inapoi , e si mai trist sa iubesti pe cineva caruia nu ai curajul sa-i spui acel lucru. Sfaturi nu stiu ce ti-as putea da, mai vb cu ea, arata-i mai mult ca tii la ea. Bafta si sa stii ca poate peste un timp vei regreta ca ti-ai petrecut atat timp in suferinta pentru o persona care poate nu merita, parerea mea.
Poate ea nu isi poate exprima sentimentele asa de deschis si acum poate se gandeste ce sa faca, sfatul meu e sa mai incerci.Succes
Hei, don't be sad. Probabil ca fata te iubeste, insa nu este dispusa sa fie intr-o relatie, sa-si asume aceasta "responsabilitate" ...momentan. Dar cati ani are fata?
Depinde şi cum ai abordat-o. Dacă spui că e timidă trebuie să fii atent atât la limbaj cât şi la comportament. Plus că din punctul meu de vedere trebuia să procedezi altfel. Dacă îţi place fata cu adevărat, încearcă să discuţi mai mult cu ea şi să-i arăţi care sunt concepţiile tale şi că nu faci parte din majoritatea aia de băieţi care vor o relaţie doar de dragul de-a o avea. Deci greşeala ta, cred eu, a fost că i-ai spus prea devreme care sunt sentimentele tale înainte de a o cunoaşte mai bine. Acum singura variantă ar fi să o abordezi din nou şi să încerci să o cunoşti mai bine şi să o faci şi pe ea să te cunoască mai bine, să aibă încredere în ea şi în sentimentele tale pentru ea, deci să îşi dea seama că tu chiar o placi. Baftă!
Nu stiu arata-i pur si simplu ca o placi mult nu numai prin cuvinte sau poate si ia te place dar poate crede ca o iei la misto si nu frea sa iti spuna pur si simplu arata-i ca o placi multa bafta:*
Hello! Cu timpul ea isi va da seama ca te iubeste.Pana la urma ea te va place, asa am patit si eu cu un baiat.El isi batea joc de mine si cand i-am spus ca il plac mi-a spus si el adevarul.Asa ca sfatul meu e sa fi mai deschis cu ea bine? Pa-Pa
!
Fi mai deschis cu ea... si poate isi va da seama ca te iubeste la un moment dat 1 Succes
Pricope_Marius_1997 întreabă:
misauratcuviata întreabă: