Stii care este problema ta? Te crezi foarte destept, desi esti un pic mai destept ca media. Cat timp vei purta povara asta, vor rade toti de tine oriunde te duci. Pana nu scoti peste 160 la iq, scoate-ti din cap ideea ca esti foarte destept, fiindca chiar e o tampenie
IQ DE 126? Zau?
Revenind la subiect, nu ai ce sa faci. Daca ei au fost crescuti cu mentalitatea asta de a rade de oricine, aia e. Asta este lumea din ziua de azi, cauta defecte la ceilalti ca sa rada de ei si sa para ei mai superiori, inloc sa caute calitati si sa aprecize omul pentru ce este. Imi pare rau sa-ti zic dar ar trebui sa suporti asta mult si bine dar chiar nu e nimic de facut. Aia e. cu totii facem greseli.
Salut. Pe undeva ma regasesc si eu in "povestea" ta. Tu trebuie sa stii ca nu esti: Cum arati, cum te imbraci, ce porti sau mai ales cum te vad altii. Incearca sa-ti pui niste intrebari, cum ar fi: Ce e mai important, cum ma vad eu sau cum ma vad ceilalti? Daca o sa traiesc precum vor ei si nu precum vreau eu, oare o sa fie mai bine? Oare nu intotdeauna va exista cineva care sa ma critice orice as face? Daca te-am ajutat, ma bucur mult!
Atunci cand esti jignit, opreste-te si spune-le frumos, cu incredere in tine ca te deranjeaza si sa se opreasca. Conteaza foarte mult atitudinea ta. De exemplu, 2 persoane se impiedica si cad. Iti va veni sa te comporti diferit cu fiecare. De unul vei rade si vei face glume pe seama lui, pentru ca observi ca se simte jenat, iar pe celalalt abia de-l observi pentru ca rade de el insusi si se ridica.
VulpeaDinUmbra întreabă: