| liiifeiispiiink a întrebat:

Buna seara TPU!
Sunt foarte timida cu baietii.Adica mi-e rusine si sa fiu cu unul dintre ei.Stiu sa sarut, dar cand vine vorba sa o fac nu pot. Mi-e teama chiar sa o fac.Numai daca sunt luata prin surprindere reusesc.laughing

Ce sa fac ca sa am mai multa incredere in mine?
Ofer fundita si va doresc o seara placuta in continuarehappy

Răspuns Câştigător
| CosminCSM00 a răspuns:

Creaza-ti un impuls adica nu mai sta pe ganduri " ce sa fac?, daca nu o sa imi iese? " fii directa, asta o stiu din propria mea experienta eram foarte timid cu o fata si era sa o pierd, dar mi-am facut curaj si am reusit ...succes

3 răspunsuri:
| alexro93 a răspuns:

Nu te gandi niciodata ca nu poti sa faci acest lucru.
daca iti place intr-adevar de el si vrei sa-l saruti nu te gandi la asta, du-te la el direct dupa o sa fie mult mai binewinkingparerea mea. sper sa te ajutewinking

| NeSsA_4925 a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie.Fii tu insuti si nu o sa mai fi timida. Dupa ce tot te'ai intalnit de mai multe ori cu el nu o sa mai ei emotii.Toate pas cu paswinkingSper ca te'am ajutat.:*

| Awesome11 a răspuns:

Si eu sunt exact la fel ca tine. Totusi parerea mea este ca atunci cand esti pe punctul de al saruta sa uiti de tot si sa te gandesti la ca e prietenul tau si ca tii la el. nu uita sa inchizi ochii pentru ca e foarte important. eu am incercat si a functionat. :*:*