anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara TPU. Voi prin ce va deosebiti? Personalitatea... adica multi tineri au tot felul de activitati, pasiuni precum dansul, practicarea unui sport, pictura etc, si cum v-a schimbat aceste activitati viata si modul de a privi lumea?

Răspuns Câştigător
| justanotheruser99 a răspuns:

Îmi place mult sportul, toate pe care le-am practicat m-am schimbat in sensul ca m-am descărcat psihic de stres si nu mai sunt așa colerica sau agitata tot timpul, adică am momente când sunt așa de calma incat prietenii ma întreabă dacă sunt ok laughing o alta pasiune ar fi pictatul/ desenul/ grafica m-a ajutat prin faptul ca a contribuit in formarea unei viziuni de ansamblu, perspective sau chiar identificarea unor tipuri de oameni, adică am învățat sa intuiesc ce fel de om a pictat un tablou, daca e mai singuratic, extrovertit, ce a simtit cand a pictat, ce dorea sa transmita etc.(Totul tine de culorile si temele abordate) dar mi-am si dezvoltat memoria vizuala. Iar un alt hobby ar fi fotografia. Poti spune ca vezi lumea prin ochii altcuiva când o fotografie, nu contează cu ce, îți transmite un sentiment fie el de entuziasm, frica, liniște etc. Adică o floare uscata poate arata de toată jena, dar atunci când ii dai o luminozitate, o perspectiva si un prim plan, arata genial.
Deocamdată cam atât ar fi de zis despre pasiunile mele, daca nu includem faptul ca citesc foarte mult (Literatura clasica, SF, mister, thriller, drama, romane polițiste, de dragoste, chiar si romane filozofice). nu stiu exact cu ce m-a ajutat, dar stiu ca îmi place happy

2 răspunsuri:
| Ancient a răspuns:

Eu mă diferențiez prin dotare. Practic amorul cu necunoscute și mi-a schimbat radical viața începând cu prima oară când am contactat SIDA și mai apoi Ebola.

| Drimmero a răspuns:

Ma uit cu anii in urma si ma inchin minunii care m-a ferit de turma!