| ILoveMyFriendsSoMuch a întrebat:

Buna seara TPU. Vreau sa ma apuc de fumat. Întrebarea mea este: Cum sa fac sa nu ma miroase părintii(fumez mentolate) ținând cont ca amn2 părintii fumează mentolate de 10 ani... as vrea cât mai multe răspunsuri. Sa nu`și dea seama și sa nu bănuiască nimic. Mulțumesc!

7 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Sa ti minte! Cea mai mare greseala a vietii tale sa te apuci de fumat. Un lucru mai urat si mai daunator nu este. Mai bine apucate de fete decat de tigari. Pa!

| PrecioussGirl a răspuns:

Daca aman2 fumeaza e cam greu sa isi dea seama.
dar intrebarea mea e: de ce vrei sa fumezi?

| CryssCrySta a răspuns:

De ce sa te apuc de fumat ai o viata asa de sanatoasa fara acest lucru poti experimenta o data dar nu si a doua pentru ca fumatul creeaza dependenta si iti omoara plamani.

| thefirstangel a răspuns:

Buna! nu ar trebui sa te apuci de fumat pentru ca odata ce te apuci, greu te mai poti lasa.(provoaca dependenta) dar in sf. daca vrei s nu te miroasa parintii.mesteca guma incearca five vrede...sau ia-ti un spray de gura.o apa de gura.dar iti garantez ca ei fiind fumatori nu au cum s te miroasa mai ales daca fumati acelasi gen d tigari.dar totusi, pentru orice eventualitate mesteca o guma(five verde/albastra).

funda?

| MadalinaMada a răspuns:

Paii sa ai mereu guma la tine.Ji sa treaca o ora dupa ce ai fumat apoi sa mergii acasa.Asa sigur nu vor simtii nimick.

| ILoveMyFriendsSoMuch explică:

Eu v-am cerut un răspuns, nu o predica. Deci spune`ți `mi ce v-am rugat. Mulțumesc!

| dana_7096 a răspuns:

Pai poti lua guma in gura si un parfum dp tine iar pe mainii te poti da cu crema da sa aiba parfum cremahappyfundita?