Sall. Sa ti minte! Cea mai mare greseala a vietii tale sa te apuci de fumat. Un lucru mai urat si mai daunator nu este. Mai bine apucate de fete decat de tigari. Pa!
Daca aman2 fumeaza e cam greu sa isi dea seama.
dar intrebarea mea e: de ce vrei sa fumezi?
De ce sa te apuc de fumat ai o viata asa de sanatoasa fara acest lucru poti experimenta o data dar nu si a doua pentru ca fumatul creeaza dependenta si iti omoara plamani.
Buna! nu ar trebui sa te apuci de fumat pentru ca odata ce te apuci, greu te mai poti lasa.(provoaca dependenta) dar in sf. daca vrei s nu te miroasa parintii.mesteca guma incearca five vrede...sau ia-ti un spray de gura.o apa de gura.dar iti garantez ca ei fiind fumatori nu au cum s te miroasa mai ales daca fumati acelasi gen d tigari.dar totusi, pentru orice eventualitate mesteca o guma(five verde/albastra).
funda?
Paii sa ai mereu guma la tine.Ji sa treaca o ora dupa ce ai fumat apoi sa mergii acasa.Asa sigur nu vor simtii nimick.
Eu v-am cerut un răspuns, nu o predica. Deci spune`ți `mi ce v-am rugat. Mulțumesc!
Pai poti lua guma in gura si un parfum dp tine iar pe mainii te poti da cu crema da sa aiba parfum cremafundita?
anonim_4396 întreabă: