| BalonaşDulcee a întrebat:

Buna seara TPU love struck! Vreau sa stiu si eu ce parere aveti despre liceele din Bucuresti "Hermes","Viilor","Mircea Vulcanescu","Dragomir Hurmuzescu","Viaceslav Harnaj" toate sunt cu profil economic, stiu ca mai sunt altele doar ca maine dimineata am examenul la limba Romana si nu cred ca o sa imi cresc media cu nota din examen am impresia ca mi-o v-oi scadea. Tocmai de aceea am pus liceele acestea love struck Ce parere aveti de ele?hee hee Daca se poate de fiecare in parte love struck Vot+Funda! :X Oricum n-am stiu sigur daca sa pun intrebarea la Adolescenti ca e cea mai vizitata sau sa pun la Educatie si Cultura GEneralabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| znstr a răspuns:

Buna. Sa nu faci greseala asta. Harnaju din cate am inteles e departe si se intra cu medie de 5-6, deci e foarte prost.
Vulcanescu e langa blocu meu si imi fac cruce cand vad ce iese de acolo *numai cocalari,pitipoance,cu masini scumpe,fitosi si carte mai slabut.*,Hermesu e intr-o zona groaznica,inconjurata numai de rromi si Viilor la fel, majoritatea in zone pline de manelisti.

Ia note mari la examenele astea si chinuie-te macar sa ajungi la Kretzulescu, Kiritescu sau Xenopol (toate sunt economice). Bafta la examene!

1 răspuns:
| cristi1212 a răspuns:

NUUUUU :O In niciun caz sa nu te duci intrunul din astea. Toate pline de rromihappy Stiu ca eu sunt in hermes si e foarte foarte uratsad Fii si tu optimista si spera c-o sa ai media marehappy macar in xenopol sa ajungi daca tot vrei economic.