| ILoveMyFriendsSoMuch a întrebat:

Buna seara tuturor! Ajutati-ma va rog cu niste raspunsrui clare la urmatoarea problema : Am cunoscut o fata acum 1saptamana si jumatate, si am vorbit cu ea, prin mesaje si am facut-o sa ma placa. I-am zis ca o iubesc, ca tin foarte mult la ea, si ea mi-a zis ca simte acelasi lucru. Problema ar fi ca, maine ma intalnesc cu ea, dar nu stiu ce subiect sa abordez, prin mesaje e mai usor, e altfel, dar fata in fata ma pierd, din cauza emotiilor. Si o a doua problema ar fi, ca nu stiu sa sarut, nici normal, nici frantuzeste. Cum as putea reusi sa sarut, am auzit ca totul vine de la sine, dar eu ma cunosc pe mine si stiu ca sunt un bleg cand vine vorba de acest lucru... Ajutati-ma va rog, ofer funda! happy

Răspuns Câştigător
| kittykat a răspuns:

Dragul meu, după o săptămână jumate i-ai spus că o iubeşti sau o iubeai de mai mult timp? Oricum nu e treaba mea, deci oricine are instincte, cum e ăla de a ştii să mănânci, păi aşa e şi la sărut, instinctul frate! Bleg? nu cred, dacă ai ştiut să vb cu ea prin msj înseamnă că nu eşti aşa bleg, abordează orice subiect crezi că ar interesa-o dar orice ar fi fă-o şi să râdă, nouă fetelor ne place să râdem.

Baftă!

7 răspunsuri:
| NutellaNutella a răspuns:

Buna seara!
In legatura cu subiectele abordate... Intreab-o ce hobby-uri are. Ce ii place ei sa faca. Ce muzica asculta, daca ii plac cainii laughing. Intrebari din astea care te vor face sa o cunosti mai bine. Si povesteste-i si tu despre tine.
Stiu ca lucrurile astea sunt marunte, dar conteaza.
In legatura cu sarutul nu stiu ce sa iti zic. As spune si eu ca "vine de la sine" dar cred ca te-ai saturat deja de vorba asta.
Asa ca: BAFTA pentru maine! Si sa ne zici ce ai facut! happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La "prima intalnire" este normal sa te astepti ca ea vrea sa o saruti. Insa ia-o si tu usor. In primul rand, nu esti singurul baiat care nu stie sa sarute. Daca cauti pe internet videoclipuri nu vei reusi (zic de fostul care incercase asta laughing ). Si la baieti, tot din pasiune vine sarutul, si ei au emotii (ca oamenii). Si subiecte? Gasiti lucruri in comun: mancare favorita, post tv favorit, film de cineva favorit, astfel vei vedea ce ii place si displace si o poti scoate in oras fara probleme. Ideea este sa fii tu, astfel vei stii daca te merita sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum poți să o iubești după o săptămână și jumătate?

| Milea_Octavian_1994 a răspuns:

Fii tu nu conteaza gandeste-te ca si daca te refuza nu-i nimic (tot va trebui sa te intalnesti odata cu o fata).

| MadalinaCarp1994 a răspuns:

Nu prea am inteles intrebarea, insa din toate acestea am inteles ceva ceva.Ei bine la discuti te pot ajuta pentru. ca e foarte simplu. Uite poti pune niste intrebari simple ca de ex:Hey salut! Cum ti-a fost ziua de azi?; Si tu ce mai zici? ..Sti tu, chesti din astea simple. Sper ca te-am ajutat putin.

| Dedelina14 a răspuns:

Si eu am patit ca-m acelasi lucru, imi era foarte frica de prima intalnire nu stiam ce sa fac, ce sa vorbesc, daca va vrea sa ma sarute.Dar crede-ma a fost super, totul a mers de la sine, am glumit am povestit ce ne venea in minte. Deci nu te mai gandii atunci pe moment iti va veni ideei despre ce sa vorbesti.In legatura cu sarutul este ceva normal sa iti fie teama din moment ce nu ai mai sarutat, dar sarutand o data de 2 ori o sa te inveti.

| irinaandg a răspuns:

Eati inima in dinti si pleca cu e la intilnire, vb cu ea deschis, daca te iubeste te va intelege, si bine inteles va veni si sarutul asteptat...