E simplu: poti avea o relatie de 3 ani si sa te mai distrezi si cu altii, nu toate relatiile sunt monogame, multi isi inseala partenerii. N-o sa-l lase pe ala pentru tine, tu esti doar o distractie mica, de plictiseala. Si daca o sa-l lase pentru tine, te va lasa urgent si pe tine pentru altul. Gandeste-te bine la ce iti doresti. Atata timp cat vrei si tu doar distractie, fara implicatii, o sa fie bine. daca tu vrei mai mult, cauta alta femeie.
Daca ti-a zis deja ca il iubeste pe iubitul ei, nu cred ca ai vreo sansa. Ea te priveste doar ca pe un amic, cu care rade, glumeste si se plimba. Nimic mai mult. Eu zic sa nu mai speri, ca speri degeaba!
Asteapta un timp pana mai trece timpul iar daca vezi ca relatia lor prospera:
1) Treci la atac.
2) Ori incerci sa fii dragut cu ea.
3) Vezi ce baieti ii plac.
4) Intreab-o chestii ce o intereseaza va vedea ca aveti multe in comun.
5) La 2-3 intalniri dupa ce ai zis incearca sa o tii de mana.
Dupa destinul te va indruma.
Te descurci.
Ei bine " mancatas gurita ta " , o fata glumeste si vorbeste la fel de mult cu toata lumea, dar nu mai ca, cand place un baiat nu mai e asa glumeata ci foarte surinoasa si sensibila, si iti spun eu ca daca te-ar fi iubit, n-ar fi iesit cu tine de frica ca te va dezamagi.
Eu nu vreau sa iti spulber visele, dar totusi mai incearca ca poate o-si gresi eu, dar nu cred