Te sfatuiesc sa te duci la Politie si sa i spui tot ce ti face fratele tau decit sa ajungeti cine stie unde.mai bine incearca sa faci ceva sa vorbesti cu cineva mai apropiat tie si sa i povestesti! problema ta este foarte delicata si extrem de periculoasa. bine nu vreau sa te speriu dar dintr o palma poti sa nu te mai ridici de jos.Deci incearca sa vorbesti cu parintii tai in cel serios mod si sa i spui prin ce cosmaruri treci. incearca sa vorbesti cu diriginta la scoala...nu mai sta asa in aceste chinuri groaznice.scuza ma ca ti zic dar te va afecta foarte mult pe viitor adica la maturitate vei deveni extrem de sensibila si psihicul tau se va schimba intr un mod foarte negativ.Deci incearca sa vorbesti mai bine ori cu parintii tai ori cu cineva mai apropiat si apropo...incearca sa nu i mai spui aceste cuvinte dure fratelui tau ca l urasti smd.chiar daca le merita dar asa nu faci decit sa dea si mai mult in tine.alte rude ai prin apropiere de zona in care locuieste.incearca sa iei legatura cu ei si spune le prin ce treci.
Spune`i fratelui tau ca ar trebui sa va ajutati reciproc
Si nu doar tu sa faci toata treaba sunteti frati
Nu trebuie sa va certati
Si eu am o sora mai mare ca mine
Si eaa imi cere multtee
Si euu daca nu`i aduc incepe sa comenteze si eu plec in alta cameraa cand se enerveaza nu mai sta in fata lui sau incearca sa vorbesti frumos si sa si pui sa te ajute daca faci singura totul o sa obosesti etc etc
Pt`ca nu doar tu locuiesti akl
Iar daca nu merge
Spunele parintilor tai ca nu glumesti in legatura cu asta
Ca fratele da in tine cand nu faci la comanda tot ce zice el
Sper ca te-am ajutat macar putin
:*:*
E un lucru normal sa te certi cu fratii sau surorile...dar nici asa poate ar fi bine ca parinti tai sa te kreada puneti telefonul mobil sa inregistreze sau sa fileze.sau daca nu, nu ii mai spune ke sa faca e adolescent, sh yoo am un frate de 18 ani sh inainte ne kertam ca ii reprosam merew lucruri dar acum ne intelegem bine chiar daca ne mai kertam totusii suntem fratii... sper ca ti'am fost de folos:X:X pup