Minciuni, doar ca sa ia banii la prosti.
Cu multi ani in urma, o tiganca ne-a acostat pe strada pe mine si prietena mea sa ne ghiceasca, iar la insistentele amicei mele am cedat, dar am refuzat sa-i confirm toate smecheriile pe care tiganca incerca sa le scoata de la mine, ca atare nu s-a potrivit nimic.
Nu cred in ghicit, farmece si magie neagra, doar in luat bani de la prostii care sunt disperati.
Dacă sunt minciuni, de unde a ghicit de un proces si de suma de bani pentru care este procesul?
De obicei incepi asa, cand te duci la ghicitoare, "vai sunt foarte stresata, avem un proces si nu stiu cum o sa fie..." iar tigancii ii este usor sa ghiceasca ce se intampla ca la orice proces... ca te mai trage de limba fara sa-ti dai seama.
Eu stiu clar ce am zis si ce nu, asa ca las-o mai moale
Nu, nu am pățit așa ceva că am putina minte sa nu dau bani la ghicitoare.
Era și greu sa ii zică că vin rudele acasa de Crăciun. Haha hahaha
Băiatul ei nu vine in fiecare an acasa
Așa și?
A fost sa vina anul asta.
Dacă era schema ghicitoare îi zicea in ce vine îmbrăcat.
Vreau sa zic ca a nimerit ca vine acasa, cu toate ca sora mea era sigura ca nu va veni
După cum ziceam, s-a nimerit să vina atât tot. Sa dai 50 lei la ghicitoare care a dat la plesneală un răspuns... Hahahaha
Deci sa adeverit ce i-a zis femeia aia. Și? Se poate demonstra o conexiune între ce a zis femeia care ghicește și eveniment? Nu.
Fiind lucrările necuratului, nu îți recomand nici ție și nici surorii tale sa mai apeleze la astfel de "ajutoare".
Repet, fiind lucrările necuratului, unele ghicitori mai experimentate, cred că pot ghici, pentru că am mai auzit niste persoane care au frecventat astfel de persoane și au aflat ce se va întâmpla în următoarele 6 luni și ce să vezi, s-au adeverit.
Dar e destul de riscant și costisitor și nu știu dacă chiar merita sa faci asta, doar zic
RazvanCazan întreabă: