| marrr a întrebat:

Buna seara tuturor^^Fetelor, va place ca voi sa fiti mai scunde sau mai inalte decat baietii?big grin si pentru baieti aceeasi intrebare.Sa argumentatibig grin Multumesc big grinbig grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt fata si imi place ca baiatul sa fie mai inalt, desi am avut prieteni cu inaltima egala cu a mea si a fost ok, chiar mai mici dar nu cu foarte mult ca sa nu parem ridicoli.

22 răspunsuri:
| marrr explică:

Eu am 1. 70 si imi plac in general cei mai inalti ca mine pentru ca ma fac sa ma simt protejata in bratele lui si pot sa ii pun si eu capul pe piept nu in nasblushing) Si da, ma refer intr-o relatie.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Am aproape 1, 90...cred ca ti-am raspuns big grin

| Alisa a răspuns:

Probabil te referi intr-o relatie. Daca e asa, pai cred ca inaltimea nu are de-a face cu dragostea, adica nu conteaza.
Si daca te referi in general, pai tot asa ce conteaza daca esti mai inalta sau mai scunda decat baietii.
Dar, ca sa iti raspund la intrebare, imi place sa fiu mai scunda decat el (in relatia de iubire), si in general fata de ceilalti baieti, nu conteaza.

| Pepper9 a răspuns:

Intr-o relatie as prefera ca prietenul meu sa fie macar cat mine. Mi s-ar parea ciudat ca iubitul meu sa fie mai mic decat mine happy, dar daca e cu putin mai mic decat mine nu am nimic impotriva dar sa nu fie diferenta de un cap sau ceva de genul asta happy

| rey a răspuns:

Pai in general femelele cauta protectie, le plac masculii inainti si puternici, asta e dovedit.
Dar o alta caracteristica, de cele mai multe ori putin importanta, este nivelul de Iq in selectia naturala, pentru ca daca reusesti sa impresionezi dincolo de subconstientul lui/ei care cauta gena pentru inmultire cat mai perfecta, ai cale libera.
In general femelele in lumea gonocora sunt mai mici dar la fiecare regula exista si exceptii la om e valabila regula, sunteti mai mici decat noi in general.

| Summer Memories a răspuns:

Si mie imi place sa fie putin mai inalt ca mine, adica, nu cred ca ar fi prea frumos sa ii mananc seminte in cap nu?laughing

Un baiat trebuie sa fie mai inalt ca o fata straight face

| KimY a răspuns:

Pai eu prefer baieti mai inalti dar si cei scunzi nu fac exceptie!big grin

| Deea a răspuns:

Mi-ar place sa fie baietul mai inalt decat mine. Nu mi-ar place la aceeasi inaltime ca eu cand am role de exemplu si el nu tot o sa fiu mai inalta decat el.

| UrăscPăstârnacul a răspuns:

Mie una imi place sa fie putin mai inalt ca minebatting eyelashes Nu am un motiv anume, da` asa imi place laughing

| xjustfearless a răspuns:

Eu zic sa fie la fel inaltimea... imi amintesc de o prietena care ii zise la unu` : cum o saruti ma asa [cu capul in sus] - sper ca nu ti-am adus o jignire...

| KoWalSky a răspuns:

Mie mi-ar place sa fiu cu o fata mai scunda, poate chiar mult mai scunda, in nici un caz cu una mai inalta, nu imi plac fetele mai inalte ca mine si cred ca niciunul baiat nu i-ar placea o fata mai inalta ca el.

| another_emo_girl a răspuns:

Eu port adesea tocuri, deci e clar, mai inalt.sincer,chiar imi place sa vad cate un cuplu pe strada in gen''doamna plop si domul dop'' fiindca ca amuza, pur si simplu. dar, oricum, cei mici is si cei mai amuzanti, simpatici, etc.in orice caz, nu ima incred in sentimente, deci nu prea as avea cum sa am o relatie nici cu unul scund, nici cu unul inalt. ok, de simpla amicitie... e alta chestiehee heetoti mai scunzi ca mine ca, si am mai zis si mai sus, aia mici is si simpaticilaughing

| floflory a răspuns:

Mai bine mai inalt decat mine nici cu mult dar ma face sa ma simt si in siguranta langa el happy

| Biutzuca a răspuns:

Eu cred ca baiatul trebuie sa fie mai inalt dar cine suntem noi sa inpunem aceste reguli. daca dragostea este mai mare ce conteaza.:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o prietena de 1, 80 m. Si-a cautat foarte multi ani un prieten mai inalt decat ea si n-a gasit. Acum are un iubit mai scund si e foarte fericita. Cred ca nu prea conteaza inaltimea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-ar place sa fiu mai inalta decat un barbat. Asta e pararea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi plac tipii mai inalti decat mine. Faza e ca am 1, 70 si gasesc cam greu, tot timpu cand gasesc un baiat super dragut si sensibil si tot pachetu, e mai scund decat minesad. Acum, spre exemplu, sunt cu un tip care e mai scund decat mine si ne intelegem super. Deci, desi mi-ar placea ca baiatu sa fie mai inalt, m-am obisnuit si cu baieti mai scunzi decat minebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In clasa la mine, eu si o colega avem amandoua 1, 73 si toti baietii sunt mai mici ca noi. Dar, intr-o relatie ar fi ideal ca baiatul sa fie putin mai inalt decat fata.Nici chiar asa incat fata sa-i ajunga la umeri si cand vrea sa-l sarute sa stea pe varfuri.

| fifty a răspuns:

Salut sunt baiat am 13 ani si 1. 83, dar intr-o relatie inaltimea nu conteaza, dragoste sa fie :X mie cat sunt eu de inalt mie imi plac fetele scunde chiar mi se par dragutse rau blushing imi place sa ma aplec laughing

| vvyoo a răspuns:

Mie imi place la nebunie cand prietenul mehu este mai inalt decat mine. cam cu 15 cm ...ca sa pot purta tocuri. in general nu port tocuri pentru ca sunt foarte inalta ...si in al doilea rand pentru ca imi place sa simt ca sunt mai mica big grin

| danyboy_2791 a răspuns:

Pai daca iubesti atat de mult parsoana de langa tine nu are importanta inaltimea. Poate sa fie si jumate cat tine.In dragoste nu conteaza inaltimea sau varstabig grin

| secretdiscret a răspuns:

Daca ar fi sa te referi la o relatie...eu ca fata si cand spun ''eu''ma refer strict la persoana mea, prefer tipii bine-facuti si inalti.Atunci ma simt in siguranta si am ce a strang in brate.Insa in afara persoanei mele, inaltimea nu conteaza mai deloc:p. Iar ca intre prieteni inaltimea chiar nu conteza doar compatibilitatea intre persoane.

Întrebări similare