Nu prea, daca a fost si politia deja si a constatat care este situatia poate pleca linistita, doar aveti grija ce alegeti sa faceti ca nu este usor sa va asumatia semenea responsabilitate (de a va lua singuri viata in maini) de la ani astea.
Are aproape 18 ani, poate sa decida singura cu cine vrea sau nu sa stea. Daca politistii la fata locului au constatat ca ma-sa e "nebuna" si un exemplu prost ca parinte atunci nu cred ca vor exista probleme, ramane de vazut acum.
Mai are 2 luni și face 18 ani, poate să decidă singura. Maicasa poate chema poliția, dar fata poate declara că mama ei e alcoolică și se va desfășura o anchetă de către cei de la protecția copilului.
Dar sincer, nu știu dacă se deranjează ei pentru 2 luni. Eu cred că mama ei nici măcar nu se va deranja sa o caute.
Tocmai ca e daca sta cu ea, e jale fiindca o terorizeaza iar daca nu, o cauta si-n gaura de sarpe... oricum cei de la protectia copilului au fost sesizati cu ceva timp in urma.
Ia-o la tine și vedeți ce se întâmplă. Vine politia la tine la ușă că te poate acuza de răpire, sechestrare, etc, dar ea poate să zică că stă cu tine de bună voie și poate povesti într-o declarație ce i se întâmplă acasă. Cel mai probabil o să o lase să rămână la tine pentru că mai are 2 luni și e majoră, nu e ca și cum in 2 luni își schimbă maicasa comportamentul.