| Annasicamy a întrebat:

Buna seara tuturor, mă confrunt cu un fel de anxietate in care pur și simplu îmi este greu sa stau in preajma altor oameni, prieteni de ai iubitului meu,de exemplu la o petrecere sau un grătar în care sunt mai multe persoane, realizez e ceva banal pentru mine care nu aveam problema asta înainte, nu știu ce să mă fac și ar fi ceva daca macar nu as trece neobservata dar uneori capul incepe să îmi tremure, e foarte naspa sa fii întrebat dacă îți e frig...Nu știu ce să mă mai fac pe strada nu am probleme,in public,dar când e sa fim de exemplu la o petrecere,o adunare sa zic așa atunci incep sa tremur ușor, am ticuri și mă bâlbâi.Mi-am închis viața și mă simt că și cum sunt o fricoasa și lumea vrea să mă rănească. Sfaturi va rog ce as putea face, nu stiu unde ar trebui sa merg. Psiholog, pshihiatru habar nu am că nimeni nu mă intelege

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca ai probleme psihice serioase, fiindca ticurile, balbaitul si tremuratul din cap sau corp apare la cei schitofrenici sau la cei cu probleme neurologice.

Mergi te rog la un psihiatru si eventual la un neurolog ca sa-ti faci investigatii serioase, ca pare a fii o boala foarte mult avansata.

| sierra1 a răspuns:

Se numește emotivitate. Vezi aici:

https://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/emotivitate