| xsamy4 a întrebat:

Bună seara tuturor, trec printr o perioadă mai grea a vieți din punctul meu de vedere chiar dacă sunt adolescent, acum un an și 4-5 luni fosta mea iubită s-a despărțit de mine … chiar dacă ea era cea care iubea mai mult asta a ales, am fost complet de acord cu ea și ne-am despărțit, a mers totul relativ bine, fiecare și a văzut de viața lui dar de vreo 4-5 luni indiferent de ce fac mă gândesc la ea sad unde merg,ce mănânc,diferite parfumuri orice mi se întâmplă în viața de zi cu zi în schimb ea susțin și cred ca a trecut peste a avut și un alt iubit de care recent s-a despărțit,în schimb eu m-am focusat pe mine,corpul meu, liceu și lucruri personale, în astea 5 luni am zis ca poate îmi trece dar totul este la fel sad, nu știu ce să fac cer foarte mare seriozitate din partea tuturor oamenilor care au mai trecut prin lucruri de genul, vă mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Fiecare persoana are propriul ritm de vindecare si ar trebui sa respecti asta, sa iti acorzi propriei persoane rabdare, iubire si mai ales timp.Nu degeaba se zice ca timpul le vindeca pe toate.Continua cu activitatile de pana acum, sport, liceu etc. caci faci foarte bine.

3 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Cel mai bun sfat pe care ți-l pot da, fă-ti o alta relație.
Sa te întorci la ea și să te milogești, exclus!

| tunoi88 a răspuns:

Exclus sa o mai iei inapoi dupa ce a fost cu altul.
Cui pe cui se scoate. Nu merita sa suferi, trebuia sa fii in zilele urmatoare cu alta.

| CarmenCraciun a răspuns:

Ma ofer eu sa-i tin locul! Cum te dezmerda? Puisor? Tzontzonel?