anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara utilizatori tpu.Am 15 ani si vara asta a fost foarte plictisitoare pentru mine pentru ca nu am frate sau sora poate intelegeti cum e. Mama mea suferinda de scrizofrenie care se manifesta rar adica ea e normala dar mai are uneori faze in fine eu cunosc de mic acest lucru si stau mereu cu frica sa nu mostenesc dar doctora de familie i-a spus mamei ca nu sunt sanse sa am aceea gena.Eu nu ma droghez dar cand ma pun in pat si sunt in faza aceea dintre somn si trezire si ma gandesc la persoane parca le aud vocea dar chestia asta nu se intampla doar cand ma gandesc daca am voci ..Mai e faza ca, eram mic eu ma jucam cu papusi si mi se zicea gay. si mie chestia asta mi sa memorat in cap. dar eu imi doresc o fata sa o iubesc si sa imi intemeiez o familie! Sunt foarte incarcat de griji.Ce parere aveti de mine? dati-mi un sfat as fi foarte recunascator. Multumesc pentru timpul acordat!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna si tie!
Daca nu ai frati, trebuie sa-ti faci niste prieteni cu care sa-ti petreci verile. Ai 15 ani ceea ce inseamna ca treci in clasa a 8-a deci ai ocazia sa cunosti oameni noi, sa legi relatii de diferite feluri. Fii tu insuti, poarta-te dragut cu ceilalti si astfel vei obtine increderea si admiratia celor din jur.
Imi pare rau pentru mama ta. Daca doctora a spus asta, cel mai bine e sa o crezi pe cuvant si sa nu mai fi ingrijorat.
La faza cu vocile, mi s-a intamplat si mie dar nu pot sa explic fenomenul. In orice caz, nu e vorba de lucruri paranormale.
E putin ciudat ca te jucai cu papusile dar daca tu iti doresti o fata, cu siguranta nu esti gay asa ca stai linistit. Totusi, acest comportament ar putea influentat de lipsa tatalui. Sunt doar curioasa, s-ar putea sa ma insel dar...ti-a lipsit tatal in copilarie?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu mi-a lipsit tatal adica eu stau cu Mama tata bunica si bunicu!

In acest caz, scuzele mele, m-am inselat.

Nu face nimic.

| Cσcσ a răspuns:

Salut!
Daca medicul de familie ti-a spus ca nu mostenesti boala mamei tale, nu-ti face griji. Nu-l poti contrazice. Acele voci sunt in mintea ta. Te gandesti prea mult la faptul ca ai putea avea si tu o asemenea boala. Nu-ti mai face griji, bine?
Cat despre faza cu gay-ul, nu are legatura cu faptul ca te jucai cu papusile in copilarie. Si eu ma jucam cu masinutele in copilarie, ce ar trebui sa fiu, avand in vedere ca sunt fata?
Nu-ti mai face atatea griji si probleme. Vei intalni candva o fata cu care sa-ti intemeiezi o familie, asa cum iti doresti. Esti inca mic acum, la 15 ani ai toata viata inainte.
Succes!