anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-as ruga va rog sa-mi dati un sfat ce as putea sa fac pentru ca simt ca nu mai rezis. m 17 ani si locuiesc cu maica-mea(parintii mei au divortat cand eu aveam 1 an si tata sta in alt oras). Problema e ca maica-mea ma vede pe mine ca pe un sprijin cam de pe la vasrta de 6 anithinking Adica eu de pe atunci stiam to.um tata e un alcoolic violent si toate aste.ipice.Acum mai nou seman cu el.In fiecare zi aud cat de greu ii este ei pe toate planurile, cat de nemernic e taica-miu si chestii de astea.Eu de mica am inteles ca nu are bani, nu ii cer, nu ma plang, nu ii fac problem. i tot eu is de vina?! Zau ca nu mai inteleg.

3 răspunsuri:
| Bogdana a răspuns:

Nu crede ca esti tu de vina, se descarca si e.sti fata ei...singurul ei spriji.aca nu tie, cui sa-i spuna? cui sa-i spuna si ea? strainilor?

| Bogdana a răspuns:

Mii de scuze pentru greselile de scriere.Am vrut sa sterg un rand si am stres mai mult din greseala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru Bogdana:Strainilor, vecinei, vanzatoarei din colt, oricui, numai unui copil, nu.
Din pacate, nu toti cei care au un copil stiu "ce sa faca cu el", n-au primit instructiuni de utilizare. Incearca s-o ajuti la treaba, poate se mai relaxeaza, eventual sa nu faceti treaba in aceeasi camera, si gaseste-ti niste prieteni veseli, cu care sa te simti bine, incearca sa te plimbi mult, sa muncesti mult pentru viitorul tau. Gaseste partea buna la orice ti se intampla; stiu ca e greu, dar cu putin antrenament... Uite spre exemplu, ai cele mai mici sanse sa devii superficiala, si sa ai probleme de genul "oare imi sta mai bine in roz, sau in vernil", sau " vai fata, cred ca bluza asta ma arata grasa".
Iar despre tata, daca nu stii cum e decat din ce ti-a povestit ea, poate ar fi timpul sa-ti descosi rudele cu care poti vorbi, poate sa incerci sa-l cunosti, daca e cazul.