| Deea_4962 a întrebat:

Va rog sa imi spune-ti niste citate triste, sau de dragoste care va plac voua.
vreau sa le pun la status pentru fostul meu prietenhee hee
:*

Răspuns Câştigător
| mdtza a răspuns:

" lasa-te dus de val ca alata data, chiar daca nu mai suntem ce am fost odata"

"dintre toti tu esti primul care m-a marcat"

doar in 2 am inceput povestea asta"

" cand iti va fi dor de mine, aduti aminte ca m-ai lasat sa plec."

" sa nu crezi ca te-a uitat, dar comportamentul ei te face sa crezi ca nici macar nu i-a pasat"

" nu mai sunt fetitia pe care o stiai tu mai demult, poate nu ai observat dar de la un timp am mai crescut, acum tipa ca mai pierdut."

"dar tu esti indiferent se pare ca ai uitat toate clipele frumoase care ne-au legat"

sper sa iti foloseasca macar unu.:d

31 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@NoGod. unu ala e Ion?

"Am fost doar o crv cand te-am cunoscut, acum sunt o crv cu pretentii".

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Daca m-ar intreba cineva ce as alege intre viata si tine, as alege viata, iar tu ai pleca suparat nestiind ca viata mea esti tuwinking

| Parintele a răspuns:

Ce mult l-ai iubit...ca ti-a disparut si inspiratia.pacat.Ideal ar fi daca ai compune tu ceva din inima ta.asta daca simti ceva. daca vrei ceva de fatada cauta pe google.

"A fost un vis,
Un vers,
O melodie,
Ce n-am cântat-o, poate, niciodată...
...
Tu crezi c-a fost iubire-adevărată?
Eu cred c-a fost o scurtă nebunie!"
unu... Minulescu.

| AliNuTzA_9627 a răspuns:

Le am scrise pe o foaiehee heesi eu le-am folosit tot pentru fostulsadsigh
1)Cazi, te ridici, tot ce. ti zici e **rabdare**, plangi te distrugi si te doare... dai tot ce ai si ce n.ai si totusi pare...ca nu ma descurc sa iti pun lumea la picioare...
2)am nevoie de cineva. da n-am nevoie de orcine...am nevoie de cineva...care are nevoie de mine.
3)mai bine inchid ochii sa nu vad ce aleg si sa nu-mi spuna nimeni intre cine ma indrept...ma prinzi doar de mana si imi atingi inima.
4)acum ma intrebi cum o mai duc***ce am mai facut***inainte nu imi ziceai nici macar salut***esti doar un sclav fals printre fratii mei.iti spun numai 4 litere MARS!
5)petru tine si ai tai nu pun fundul la bataie.presupun ca te.ai convins ca si o fata are ****... te dai mare smechereas dar esti 0 la cultura stii prea bine ca si baietii pun gurita sub centura!
6)pot sa rad, pot sa plang, pot sa iau sau sa dau...satula de tot pot sa plec sau pot sa stau... pot fii tare, pot fi slab...nu va conta vrodata...la cate pietre-n talpi mi-am luat...normal ca am caracter d piatra!
7)tu ai creeat abisul in care am cazut si vreau sa te intreb?! cate suflete te-au urmat si s-au pierdut?!
8)nu te mai pot ierta nici daca iti recunosti vina! pakat ca ai schimbat cearsafu´ca sa. ti schimbi masina.

cam atat amhappysper sa iti fie de folos vreuna. te pup!

| Creatsaaaaaaa a răspuns:

Aud vibrand vocea ta in toate zgomotele lumii
A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie.
"Pluteste inainte si daca drumul pe care il cauti
nu exista inca, fi sigur ca Dumnezeu ti-l va creea
intr-adins pentru a-ti rasplati indrazneala."
Se spune ca vremea e frumoasa atunci cand in suflet e soare.Se spune ca ploaia e mai rece cand in suflet te doare.Se spune ca vantul nu bate atunci cand iubesti?! dar cand frunzele se misca, sa stii doar ca TE IUBESC!
a trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea…
Acum cand te iubesc, te rog nu spune NU, doar pentru tine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu!

| SilverEyes a răspuns:

Cel ce te iubeste nu te raneste, iar cel ce te raneste nu te iubeste!
Iubirea e lucrul care face pe 2 oameni sa steie unul langa altul atunci cand este destul loc.
Daca esti trista sau plangi nimanui nu-i pasa, deci zambeste!

| maimutzica a răspuns:

Intr`o zi imi vei spune ca tu esti numai pentru mine, nu pentru alta, iar eu iti voi sopti cu lacrimi in ochi:ai fost pentru mine...acum fii pentru alta!big grin

| autoboy a răspuns:

Hmmm...
stiam eu unul de jale, asa:

Uneori insa am impresia ca ai venit si atunci sunt mai singur decat singuratatea…
Ion Caraion

e bun?

| taylor a răspuns:

'm sick of crying, tired of trying, yeah i'm smiling, but inside i'm dying.

| bineamvenit a răspuns:

Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic, iar daca am pierdut inseamna ca nu mi-a trebuit.
Cred ca se potriveste perfect daca ai zis " fostul " happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand zambetele dor,
si lacrimi nu-s de-ajuns.
cand marea ii calma
si pe cer furtuna,
cand doar astept si vantul bate,
atunci si doar atunci inchid un ochi.
cer albastru imi apare,
si cu soare, si cu mare,
si cu zile senine
de fericire pline
fericirea zambetelor clare
de poveri si ganduri duse….
sa nu-ti fie teama sa zambesti
chiar si cand doare
in zilele senine
de furtuna pline….

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

TE IUBESC!

asta am avut la status timp de 2 saptamani si cand m-am intalnit din intamplare cu fostul mi-a spus "pe cine iubesti tu de ai atata vreme la status?" si eu am spus "pe tine" si a urmat un sarut

aaaaahhhh ce vremuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" Zambetul este ca stergatorul unui parbriz...nu opreste ploaia, dar te ajuta sa iti vezi de drum" ceea ce te sfatuiesc si eu pe tine...incearca " intelepciune.ro" o sa ai de unde alege laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa fiu un fluture
Liber sa zbor in lumini de foc sub soare
Poate voi gasi ceva ce am pierdut
Iubirea intr-un colt uitata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine mor decat sa stau fara tine... tu ai fost si inca mai esti flacara inimii mele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricat ai suferit candva...nu fi trist in continuare, ridicate in picioare si mergi mai departe...crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rugăciune

Când mă vei chema la Tine în clipa Judecăţii şi mă vei întreba:
"Cine eşti?",
Îţi voi spune:
"Doamne, lasă-mă să-ţi spun mai întâi cine e cea pe care am iubit-o
Şi cât de mult am iubit-o!
Şi astfel ai să cunoşti cine am fost şi îmi vei zice:
"Rămâi cu Mine, căci prea mult ai iubit şi ai suferit.
N-am să te las în Iad alături de ea..."
Iar eu am să-ţi spun:
"Doamne! Fără ea Raiul ar fi un Iad pentru mine! Uneşte-ne măcar acolo, dacă în viaţă nu ai făcut-o!" P. S. sper sa-ti placa Alzheimer43

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care nu plâng niciodata au sufletul plin de lacrimi.
Sunt om. Deci râd si plâng cu-acelasi fel de lacrimi.
Smile, even if it’s a sad smile, because sadder than a sad smile is the sadness of not knowing how to smile(asta inseamna) Zambeste, chiar daca este un zambet trist, pentru ca mai trist decat un zambet trist este tristetea de a nu sti cum sa zambesti.
Este atât de scurta dragostea si este atât de lunga uitarea.
Fericirea nu ti-o poate da cineva, cineva ti-o poate doar lua.
Ce a trecut a disparut; ceea ce speri este absent; doar prezentul este al tau.
Marile dureri nu dor la început. Ele sunt mari pentru ca deschid o rana care nu se mai vindeca.
Fericirea nu vine niciodata atunci când trebuie.

Nimic nu e mai îngrozitor decât sa traiesti într-o lume straina de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Frumusetzea ochilor nu consta in culoarea lor, ci in felu’ care te privesc ""

"Degeaba Te Intorci. Si Ma Privesti. Degeaba Ma Strigi. Am Uitat Cine Esti"

"La poarta sufletului meu, multi-nceraca sa bata, Dar cheia ai luat-o tu, si poarta e-ncuiata…tonguetongue"

Fetele Bune Ajung In Rai. Fetele Rele Ajung Unde Vor Ele.

Nici nu stii de cate ori Am visat ca viata mea era plina de culori

"Adevaratii prieteni te injunghie din fata"

"Prietenie inseamna sa fii alaturi de prieteni nu cand au dreptate, ci cand gresesc."

"Nu mai caut culoare, In detalii a murit. Si refuz sa cred, Ca alaturi de tine eu voi straluci. Si vreau… Sa incerc sa curat cicatricele inimii Care astazi Se elibereaza de tine."

"Nu mai spera ca o sa ma ai atunci cand te trezesti Arunca tot si lasa in urma amintirea mea Vii langa mine si knta arata tot ce potï da"

"Nu-mi sp ca nu vei uita.Si nu privi in urma ta cand pleci.Eu nu exist…Nu-mi sp ca sunt viata ta nu-ti face griji, nu-mi plange inima. Oricum eu fara tine nu exist."

"Te simt atat de distant si de aproape in acelasi timp.Descifrand tacerea ta.Si oricat de mult caut sa-ti dau iubire.Niciodata nu te uiti la mine. Daca ai sti ca as putea muri pentru tine. pentru tine"

:X sper sa fie bune big grin si eu le foloseschee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

``Un zambet inseamna bucurie, fericire, veselie si tot ce e mai bun, dar de asemenea in spatele unui zambet se poate ascunde o mare de tristete, de suferinta, de durere, am zambit cu tine si am simtit multa dragoste pentru tine, dar acum ne-am despartit, ma doare, poate ca as vrea sa mai fiu cu tine, dar nu se mai poate si nu cred ca mai meriti iar daca intr-o zi te vei intreba de ce mai pierdut, aduti aminte ca tu mai lasat sa plec.``

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oare timpul va schimba ceva? va schimba multe dar nu ma va face sa te iubesc mai putin...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un Sfat? Nu Te Lega De Vitza mea[winking:*] Ma Invidiezi? Incearca Sa Fii Mai Buna[winking] Ma Iubesti? Ce Bn, Si Eu Pe Tn [:X] BunuL Meu Simptz? Depinde De Al Tau...[:*] Regretzi Ca Mai Cunoscut? Foarte Bn, Mi Se Rupe[laughing] Ce fac Eu Cu Viata Mea? Nu E Problema tAh[:X] Te-am Insultat? Fooarte Bn meritai[winking] Rea? Rar ( De Acum Mereu )[:*] Iti Doresti Sa Fii An Top? Trebuie Sa Ai noroc[tongue] Te Consideri O finetze? Atzi lipseste` Acea Tandretze[winking] Te Consideri Frumoasa? Esti Doar De Baieti Aleasa[tongue] Iti place Sa Furi Iubitii? Ai Grija Stiu Sa Rup Dintzi[winkinghee hee] Ai Tupeu? Nu K Al Meu[winking] Ma CrezI Originala? Fara Indoiala[

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca ochii nostri au nevoie sa fie spalati din cand in cand, ca sa putem vedea viata mai clar dupa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am putea ramane prieteni si doar asa putem recupera timpul pierdut...doar trebuie sa te obinuesti sa imi asculti vocea de departe

Pentru orice baiat dorit de majoritatea fetelor... exista una deja plictisita de el

Va veni timpul sa vorbim din nou.Eu o sa rad de multe. tie o sa-ti para rau!happy

Si daca El n`o sa`mi mai zica: " Noapte Buna! " si daca nici pe strada n`o sa`mi mai zica : " Buna! ". Am prietena care ma suna si`mi zice : "Fata esti de`o 1000 de ori mai buna"!:X:X

happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand te-am cunoscut mi-a fost teama sa te plac.cand te-am placut mi-a fost teama sa te iubesc.cand te-am iubit mi-a fost teama sa nu te pierd. iar acum cand te-am pierdut, mi-e teama ca nu te voi mai avea niciodata
(lore /daca vr sa vb/id cyucsy_19 )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lacrimile sunt cuvintele pe care inima nu le poate exprima. Mi.ar place sa traiesc intr. o lume unde doar eu stiu ca exist.si asa si este...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii oameni vin si pleaca repede din viata noastra, altii stau o vreme,
punandu-si amprenta pe inima noastra. Dupa plecarea lor, nu vom mai fi
niciodata aceiasi.

| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute