anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vorbesc cu un baiat și el e mai mare decât mine și spune ca el dacă ar fi sa se mute ar vrea sa se mute cu prietena, adică cu mine ..eu am 16, el 19 și i-am spus ca dacă chiar vrea atunci sa aștepte sa mai cresc, mai spune ca el dacă merge la vreun ștrand cu prietenii și stau vreo 4 zile acolo cu cortul peste noapte pe mine nu ma lasă părinții și așa e ..nu am cum sa ies noaptea ..cum sa îl fac sa ma înțeleagă și sa îl conving sa nu plece de lângă mine ..sa aibă rabdare sa mai cresc ca sa ies nopțile.I-am spus ca putem merge la ștrand după ne întoarcem, mai mergem ziua următoare.

13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Si uite de asta, copii, relatiile cu asemenea diferente de varsta la asemenea varsta nu pot sa tina.

| Violleta2022 a răspuns:

Ei, se pare ca nu-i chiar asa de indragostit de tine, adac prefera compania baietilor si a fetelor, de la strand.
Cauta si tu un baiat mai de varsta ta, care sa nu umble tu sex, ca nu pleaca ala de nebun de langa tine, distractia cu alte fetite il atrage acolo!

| Inutarh a răspuns (pentru Violleta2022):

Pleacă cu băieții, dacă merge și el vrea sa merg și eu, dar n am cum

| Violleta2022 a răspuns (pentru Inutarh):

Sigur ca pleaca cu baietii, ca fetele le intalneste acolo!
Tu crezi ca ei se duc la distractie doar intre ei baietii?
Ce distractie este aia fara fete?
Plaja este plina de fete, cluburile de asemenea... de ce crezi ca a decis sa mearga, indiferent de raspunsul tau?

Pentru ca și a propus sa meargă de dinainte sa ne cunoaștem, și când lucrează și mai merge la sala.o sa ne întâlnim mai rar.și nu știu ...nu rezist ca mi se face repede dor de el.și lui dar n are ce sa facă.

"propusul" asta se poate schimba in functie de preferinta inimii lui.
daca te iubeste si nu mai poate afara tine, sta acasa, cu tine.
Daca distractia cu fetele si baietii de la mare este mai tentanta decat dragostea si dorul de tine, atunci pleaca la mare.
Asadar, are 2 optiuni de ales:
- ramane cu tine daca te iubeste foarte mult
- pleaca fara tine, daca este mai interesat de distractie (se stie deja ca, se duc acolo pentru distractie si sex, ca asta se intampla la mare).

Mai spune ca sunt cam stresanta, adică ma îl întreb des ce face, unde și cu cine e, la cât merge acasă etc ...pai mi se pare și normal.dar lui nu, așa des.

Mie personal, nu mi se pare nromal sa-l intrebi unde merge, ce face, unde se duce si asta de cateva ori pe zi.
Inteleg un mesaj dimineata si unul seara, dar atat, ca-n rest, nu va mai ramane nimic de discutat cand va intalniti, atunci incepeti sa va certati, ca ati epuizat subictele prin mesaje.
Prea mulet mesaje si vorbit zilnic, ucide toata dragostea si apoi, suna a control freak!

| Andreeush a răspuns:

Nu ai ce să faci, dacă el te iubește o să te aștepte

| Inutarh a răspuns (pentru Andreeush):

Pai da.dar eu ma simt atât de oribil când trebuie sa intru in casa și el și eu am mai vrea sa stam.

| Alphacrow21 a răspuns:

Salut! Daca baiatul te iubeste nu o sa plece nicaieri nu o sa faca nimic! Tu stai acasa, il mai suni, mai vorbiți! Baftă

| Inutarh a răspuns (pentru Alphacrow21):

Pai asta fac. dacă el iese seara, noaptea sau așa și eu cum nu pot. vorbim pe telefon, dar am vrea amândoi sa fim împreuna și atunci. și i-am spus ca dacă chiar vrea ceva sa ma aștepte sa mai "cresc", spunea ca dacă e chemat la un majorat, vrea da meargă cu ceva prieteni la un ștrand cu cortul sau la mare sau la un suc seara, noaptea ..eu nu am cum pentru ca n am voie, am cum sa stau mai mult doar dacă sunt la mine in cartier ..ieri i am cunoscut părinții (și vorbim de abia 2 săptămânilaughing) ) și prin asta mi-a demonstrat ca chiar ar vrea o relație cu mine, ca doar nu prezinți așa pe oricine dacă nu vrei ceva serios, și i-am spus mamei ca i am cunoscut pe ai lui, dar după i-am zis ca am păcălit o ca mi era ca poate zicea ceva mama.și as vrea sa ii prezint și eu pe ai mei.dar nu știu cum sa le zic lor, si a spus si el ca nu vrea relații de scurta durata și ca vrea relatie de lunga durata și asta vreau si eu.dar dacă eu nu am cum sa ies noaptea. poate la un moment dat îl va deranja.și nu știu ce sa fac?

| eugenia20 a răspuns:

Dacă ține cu adevărat la tine, nu o să plece nicăieri de lângă tine)
Poate și o să aveți certuri și neînțelegeri și o să îți fie neplăcut să vezi cum el se distrează și tu stai acasă însă toate astea vor fi trecătoare
Good Luck vouă!