| GYGYLATINO a întrebat:

Buna seara, vreau sa stiu daca voi ati mai acorda o sansa unei fete care s-a despartit de voi si de ce da si de ce nu?
Prefer cuvinte sincere, va multumesc am nevoie de parerea voastra.

Răspuns Câştigător
| UnknownUser24 a răspuns:

Depinde din ce motive s-a despartit de tine,
Iar parerea mea sincera este ca daca exista sentimente reale din ambele parti atunci da merita o a 2 a sansa, pana la urma toti meritam o a 2 a sansa. Si vreau sa mai precizez ca daca sentimentele de care vorbeam mai sus sunt inexistente atunci nu are rost sa va mintiti, sper ca te vor ajuta cele vor spuse de mine, Sanatate.

| GYGYLATINO explică (pentru UnknownUser24):

Mersi mult de raspuns eu unu am sentimente pentru ea si chiar as vrea sa i mai dau o sansa dar singura chestie e ca se gandeste prea mult la partea fiinanciara dar orice fata se gandeste la asa ceva dar ea are nevoie sa si faca ca are mici porbleme medicale adica cu maseaua

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Depinde de motiv. As asculta varianta lui si oricum n-as accepta din prima. Daca as vedea ca insista si chiar isi doreste sa ne impacam si eu as mai avea sentimente pentru el atunci da, m-as gandi ca regreta si ca a realizat ca a facut o greseala, cu totii gresim pana la urma, asa ca as accepta.