Buna
acum un an m`am certat si eu cu cea mai buna prietena a mea...si cam din aceeasi cauza.se dadea la toti iubitii mei.de atunci nu mai vb cu ea. daca ne intalnim intamplator suntem ca doua necunoscute.
deci eu te-as sfatui sa nu faci tu primul pas mai ales ca prietena ta ti-ar putea spune foarte frumos ca nu vrea sa mai fiti prietene si ai pica nasol in fata ei.
las`o pe ea sa faca primul pas. daca vrea sa fiti prietene o sa faca acest lucru. daca nu inseamna ca nu merita o prietena ca tine.
sper ca ti-am fost de ajutor si succes in continuare
te-am pupat:*
Ok, si eu m.am certat odata cu bff.
Stii, cred c ar trebui sa incerci tu sa te impaci cu ea.
Chiar daca ea a gresit.
Poate ar vrea din inima sa va impacati.
Doar ca ii e greu sa recunoasca ca a gresit.
E normal. Nu emreu poti spune: AM GRESIT.
Mai da. i o sansa.
Spune. i ca sa o ai aproape e ceva magic.
Si ca ti.ai dori o reinoire de prietenie.
Chiar daca nu e cum era acum un an.
Macar o sa auzio de la ea un : ceau, calduros atunci cand va vedeti la usa.
Si macar o sa ai un umar pe acre sa plangi, indiferent daca o sa stie motivul sau nu.
Parerea mea.
Sa. mi spui ce.ai rezolvat.
Bl0nda.
Cereti iertare si spune-i ca nu ti-ai dat seama de ce faci, si mai spune-i ca vreti sa va impacati, fa un gest frumos pentru ea. sper ca ti-am fost de ajutor si sa declari raspunsu meu castigator
Cereti iertare si spune-i ca nu ti-ai dat seama de ce faci, si mai spune-i ca vreti sa va impacati, fa un gest frumos pentru ea. sper ca ti-am fost de ajutor si sa declari raspunsu meu castigator.
@Bl0nda- mi-aş dori din toată inima să fim din nou prietene
Dar mi-e teamă să nu mă dezamăgească din nou.
@Mihaela91 Sunt mai încăpăţânată de felul meu. Dar de ce eu? De ce nu-mi cere ea scuze? Dacă îi cer eu, va spune că m-am rugat de ea să ne împăcăm.
In primul rand e cea mai mare prostie posibila sa te certi cu cea mai buna prietena a ta din cauza unui baiat ( scuze pentru baietii care citesc asta), iar in al doilea rand trebuie sa iei initiativa si sa vorbesti cu ea si sa stabiliti sa nu va mai certati niciodata pentru un baiat, promisiune de care trebuie sa va tineti.