Situația poate fi dificilă, dar cheia este încrederea și comunicarea. Îți zic câteva sfaturi:
Discută deschis cu ea despre temerile tale, fără să acuzi. Fii sincer și spune-i ce simți.
Fii prezent și susținător – arată-i că poate conta pe tine și că o iubești cu adevărat.
Nu te lăsa copleșit de gelozie – asta poate crea tensiuni. Concentrează-te pe relația voastră, nu pe fostul.
Stabilește limite clare – dacă fostul devine problematic, discutați cum să gestionați situația împreună.
Dacă ea îți arată constant că te iubește și că e serioasă în relația voastră, ai încredere în asta. Relația voastră contează, nu trecutul ei.
Nu poți sa faci ceva sa dispară că până la urmă are 2 copii cu ea
Mersi
Eu nu am nicio treabă cu trecutul ei ....doar că fostul ei....este prea obsedat și nu înțelege nu vrea să vadă realitatea el doar amenința jignește etccc
Dacă el o sa se lase prea aproape de voi sau face ceva, amenință puteți merge la poliție. Și dacă nu va lasa în pace
Am fost
S-a rezolvat ceva?
Dacă il va vrea inapoi, nu ai ce face, va trebui să iti iei tălpășița.
Bine ar face, că au doi copii impreună.
In locul tău, nu alegeam să cresc copiii altuia. Nu stiu ce vârstă ai.
Nu am cum să o las balta că și cum nu s-a întâmplat.nimic între noi... odată ce mă iubește și mi-a dovedit asta nu am cum copii cresc și fără tată
Ti-a tradat increderea sa iti fie teama sau da anumite semne?
Comunicati intre voi, spune-i ce te nelinisteste.
Nu spui prea multe.
Fostul asta viziteaza copiii? Le plateste pensie alimetara?
Ea pastreaza legatura cu fostul? Ai idee ce isi scriu, ce isi vorbesc?
De unde stii ca fostul e obsedat? Te-ai intalnit cu el si ti-a spus el in fata?
Sau asta iti spune ea, ca sa te tina pe jar?
Ca idee, cand incepi o relatie cu cineva, intrebi si te asiguri ca trecutul lor e in trecut si eventual ingropat. Nu vrei sa te trezesti intr-un triunghi amoros.
Pai tu nu ai avea ce sa cauti in mod normal in povestea lor. Asa se intampla cand iei femeile altora care mai au si copii.
Sunt alte chestii la mijloc... Au o poveste de rahat
Este tatăl la copii și Soția lui!
Tu în situația asta n-ai ce face! Dacă soția lui îl iubește cu Adevărat! și are copii cu bărbatul ei, și-l vrea înapoi.
Tu poate ești cu ea acum dar dacă inima și sufletul ei tot la soțul ei este care îl iubește cu Adevărat. Tu nu ai cum săi interziici absolut nimic.
Ea decide cu Adevărat cum și cine.
Hai că team crezut acum ști cum? ) tu ai impresia că mă poți minți? Crezi ca ești primul care încearcă?
)
Dacă era cum spui tu "obsesia" și alte chestii)))) de ce au 2 copii împreună? "din greșeală"? Faci doi copii cu un om"ce nu-l iubește" pe bune? )) ori a fost un interese ori n-a fost nimic din partea la amândoi, nu încerca să arunci vina, unde nu aparține!
Restul este vrăjeala ta! Și alte chestii! Care îți cauți avantajul tău în ele și (interesul tău!)
Este tatăl la copii lui! și al ei! Al amândoi! Așa au venit copii din 2 oamenii ce se iubește cu Adevărat!
Dacă era cum spui tu "obsesia" și alte alte chestii era Viol! nenică! Și la viol! Nu-ți face nimeni 2 copii! Doar dacă este sechestrată cu forța! Doamne Dumnezeule ferește!
Realizezi faptul că sănt oamenii care au căsnici aici și familie cu copii și să vi cu astfel de aberați nu-i normal, fiindcă nu poți săi minți pe toți! Maxim 1! Poți mai mulți n-ai cum săi minți!
Interesul tău își poartă fesul și nu toți sănt proști!