| Anonimuuuuzsss a întrebat:

Buna searaa, o intrebare, am intrat clasa a 6 a si eu in vacanta am avut multe de facut si multe probleme si nu prea am avut timp sa citesc, eu am citit 50-60 de pag din 3 carti si maine am doua ore de romana, daca ma intreaba ce ii zic, o sa iau nota mica?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Spune intotdeauna adevarul!

| dullcat a răspuns:

Buna.Se va vedea daca ai citit sau nu abia cand ajungeti la lectiile bazate pe acele carti.Deocamdata inca ai timp de lectura, asta, desigur, daca vrei.
E clar ca in vacanta nu prea ai avut chef sa iti faci timp.Nu-mi pot imagina cu ce ai fost atat de ocupat/a.Ai lucrat?

Acolo o jumatate de ora de citit pe zi nu te-ar mai fi adus in situatia de fata.Incearca in prezent sa iti faci un obicei din a citi zilnic macar cateva minute. Dupa 5 minute te poti opri si apoi ziua urmatoare citesti 6 minute, dupa care 7 minute si tot asa, cresti zilnic.Iti pui temporizator la telefon.In felul acesta iti dezvolti un obicei benefic, citesti ce trebuia pentru vacanta deci nu mai risti sa iei nota mica etc.

Succes.

| adryang78 a răspuns:

Îi zici că n-ai citit că ai avut probleme. Nah, mai un ștrand, mai o ieșire cu fetele, mai un chat pe Facebook... Grea viață!
Citiți, frate, că nu doare! Dimpotrivă, vă mai deschide mintea aia îmbuibată de prostii de pe internet.

| Kozi a răspuns:

In trei luni de vacanta nu ai reusit sa citesti 3 carti? Dar ce ai facut? Ai lucrat in agricultura? Chiar si asa, seara tot puteai citi ceva.