| IonelaSelar a întrebat:

Buna,si an nou fericit să aveți am si eu o întrebare adica mai mult un fel de problema, am 18 ani si nu am avut niciodată un prieten nici iubit ma simt presată de familie mai ales de tata căci el imi spune ca voi ramane singură toata viața si ca doar un bătrân mă va lua,plus si întrecut bunica și mătușa mea mi-a zis asemenea lucruri oribile caci ele spun ca eu voi ramane singura.nu arat nici așa bine nu ma văd cea mai frumoasa fata sunt fete mult mai frumoase decat mine,dar eu știu ceva,ca sunt o persoana cu suflet bun,doar că sunt prea timidă,daca eu sunt asa inchisa in mine este posibil să rămân singura? mai ales ca nici prieteni nu am, cu cine sa ies.

Răspuns Câştigător
| 1onur a răspuns:

Doamne Dumnezeule ce părinți...

Cum să-ți spună că te va lua un bătrân? Nu este între la minte? Abia ai 18 ani, nici na început viața ta în niciun capitol... Abia acum ești majoră și foarte tânăr!

Nu te lua după spusele lor au o inimă și un suflet tare urâtă părinți tăi și bunica ta, tu ești o Adolescentă absolut normală nai niciun defect, singurul defecte serios îl au părinți și bunica ta la cap! Asta este clar pentru mine.

Oricând îți dorești tu sănt băieți de vârsta ta, tot de aceași ani pe care îi ai și tu 18 ani, sănt și ei în căutarea unei fete, prieten să socializați împreună, să ieșiți ca Adolescenți într-un parc la un suc, la un film frumos ca Adolescenți, ca oamenii normali ieșiți la un picnic iarba verde, mergeți afară este zăpadă, plimbați-vă întru Mall un senviș ceva suc...

Ai abia 18 ani nu mai pune la inima și suflet oamenii care suferă de boli mintale! Tu ești încă o Adolescentă foarte tânără și ai mult de văzut în viață și de cunoscut, îmi pare enorm de rău cu Adevărat că mulți copii, Adolescenți, au parte de altfel de" părinți" care va demoralizeză, manipulează, vă umilesc și înjosesc astfel de "părinți" Dumnezeule săi vadă și săi audă.

5 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Esti mica ai tot timpul din lume, parintii tai nu inteleg ca relatiile in ziua de azi nu mai sunt ca pe vremuri, au impresia ca daca cunosti un baiat o sa iasa totul din prima si va casatoriti, nu exista asa ceva laughing, nu are rost sa iti faci o relatie din obligatie.

| ania a răspuns:

Daca esti timidă nu e o problema, asa sunt de obicei persoanele introverte, nu accepta previziunile răutăcioase. Siveu eram tumida dar sorul meu a spus ca asta l-a atras, nu i-ar fi plăcut o soție care sa vorbească la fel de mult ca el. Mai bi e roaga-te Tatalui nostru ceresc ca la timpul pe care El îl considera potrivit sa aducă în viata ta persoana care El știe ca e potrivita pentru căsătorie.

| Violleta2022 a răspuns:

Iarta-ma dar eu nu cred o iota din ce spui!
Inca nu am intalnit pairnte care sa te preseze cu asa ceva.

| IonelaSelar explică (pentru Violleta2022):

Hmm ok este parere dumneavoastră, nu v-am cerut sa mă credeți doar mi-am spus si eu ce am pe suflet in mod anonim

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Si daca vei ramane singura draga mea, care este problema? Crede-ma ca atata timp cat te poti intretine singura, vei avea ce face, astfel incat sa nu duci lipsa de barbat. Daca e sa fie, va fi. Dumnezeu stie cand sa ti-l trimita.