Am plâns, am suferit, am pierdut atâtea, totul pentru o cauza nobila : IUBIREA dintre noi doi.
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata, ci pe CINE ai. Iubeste-ma cand o merit cel mai putin.Atunci am nevoie cel mai mult!
imi iubesc baiatul maxim
daca pana acum ma gandeam daca e bine sau nu ceea ce se intampla, acum nu ma mai intereseaza.stiu ca te iubesc si asta e tot ce conteaza te iubesc
si totusi stie cum sa faca, cum sa ma tina, Ca atunci cand e cu mine sa ma simt ca o regina:X
aici sunt si voi ramane nu mai pentru tine "
sa nu crezi ca as putea sa te las.nu te-as parasii niciodata...eu nu ma voi schimba.langa tine voi fi pas cu pas...sa nu te simti singur vreodata.ai toata dragostea
Ca indragostitii la inceput, iti aduci aminte cum era? Inca de cand ne'am cunoscut, loc de cuvinte nu era : x
Orice drum parcurs, e mai frumos in doi"
La poarte sufletului meu.nu mai incearca numeni sa mai bata, caci cheia ai luat-o si usa-i incuiata!
N`am iubit p nimeni cu atat dor... si de-a fost ceva... a fost trecator.
As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei.Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine
maine de as pierde tot, eu stiu ca in inima ta tot timpul voi avea un loc te iubesc:X
mi-am readus la loc zambetul pe care odata il credeam pierdut!
As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc…
Ca un tablou te privesc Esti tot ce mi-am doresc"
Bafta! Craciun Fericit!
Tradafirul infloreste. Cine scrie te iubeste. Tot asa si cititorul. Sa iubeasa scriitorul
Eyleen întreabă: