| ReinadelSol a întrebat:

Buna si in primul rand multumesc anticipat ca v-ati rupt putin din timp ca sa va uitati la intrebarea mea. De cateva zile simt ca nu mai pot, nu stiu ce se intampla cu mine. Stau toata ziua in pat, nu ma misc din camera mea, simt ca prietenii mei...nu sunt ceea ce imi doresc, nu sunt multumita de locul in care sunt acum. Caut altceva, simt nevoia de ceva nou iar asta ma face sa fiu opusul persoanei care sunt: vesela, mereu gata sa se distreze, sa stea cu prietenii, sa socializeze. Nu ma recunosc, sunt pe punctul de a finaliza un proicet care e cel mai important lucru pana acum pentru mine dar nu ma pot mobiliza, mi-e frica de esec. Am vrut atat de mult inainte sa gasesc oameni ca acestia pe care ii am langa mine, mi-am facut atatea planuri pentru aceasta vara dar tot ce fac e sa stau in pat si sa evit orice contact social, discutie pe mess sau la telefon. Ce sa fac, nu inteleg ce e cu mine, va rog sa nu radeti pentru ca nu imi explic ce mi se intampla...

3 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Cred că e ceva periodic care va trece cât de curând.Îți sugerez să te odihnești, să dormi cel puțin 8 ore.Un somn bun te ajută fizic dar mai mult psihic.

Să ai grijă de tine.

| Kazumi a răspuns:

Exact asa sunt si eu...atatea planuri aveam pentru vara asta.Baga niste muzica Hip Hop sau preferata ta sa vezi ca iti revii..trb sa trecem si peste asta ca vacanta are doar 3 luni

| ѕოiℓε29 a răspuns:

Am trecut si eu prin asa situatie foarte dificila si as putea spune ca e ceva periodic si in scurt timp te vei plictisi si vei iesi din aceasta stare de depresie si vei intelege ca nu esti pregatit sa schimbi ceva in viata ta zilnica.Ei bine iti urez succes si sa te gasesti pe tine!