Sunt mai multe posibilitati:
1.Renuntati amandoua la el
2.Il intrebati pe cine place mai mult
3. Daca prietentei tale chiar ii place, poti sa il lasi ei pentru a demonstra ca tii la prietenia cu ea.
4. Daca acelui baiat ii place de tine (poate) si prietena ta se supara renunti de a fii prietena cu el.(daca vrei)
P.S.:Mi s-a intamplat si mie:Mie si prietenei mele (Bff)ne placea un baiat, nu extrem de mult..., pana cand baiatul i-a cerut sa-i fie pretena, si am acceptat asta...(pana la urma mi-am dat seama ca nu era genul meu, si tot asa pana cand si prietrena mea s-a despartit de el.).
Asta e parerea mea!
Sper ca te-am ajutat!
:*:*
Pune-te de acord cu ea si renunta-ti amandoua la el, are balta peste. Eu nu mi-as strica prietenia pentru un tip. Plus ca nu ati ajuns la stadiul de-al iubi atunci era alta poveste.
Bună.
Ai o concurentă, întrebarea este alta: el pe cine place mai mult, nu de alta dar să știi dacă se merită să lupți pentru această iubire!
Pa, pa.
Colega ta iti este prietena buna si nu vrei sa o dezamagesti sau sunteti doar colege?
Daca tii la prietenele tale cedeaza caci baieti mai sint dar daca consideri ca asa baiat ca el nu vei mai gasi lupta
patrizia696 întreabă:
12344fujbujh întreabă: