Vorbeste cu el, spune-i ca te deranjeaza ca nu va vedeti decat la scoala, ca nu iti raspunde.Si daca nu se schimba nimic, desparte-te de el, chiar daca o sa te doara.
M-am desp. de el. ( pe la 3 ). Dar mi-a spus niste texte foarte. "siropoase. ", pe care desigur le-am inghitit, si ne-am impacat peste vreo 2 ore. .
A fost mult mai distant . 2 zile. Gata. marti ne-am despartit de tot. nu mi-a mai pasat cand mi-a spus ca jura ca se va schimba. etc. .
Acum, imi pare enorm de rau ca l-am lasat, dar ma gandesc ca asa este mult mai bine...
I-am spus de vreo 3 ori sa se schimbe... iar mesajul lui a fost
" Cum poti sa spui asta? Stii ca te iubesc numai pe tine. numai langa tine mi-am gasit fericirea. Daca ma despart de tine nu o sa mai fiu cu nimeni, si nu te-as lasa pentru. nimeni. O sa ma schimb. promit. Doar ca sa ne fie bine la amandoi. Viitorul meu este alaturi de tine. "
Fetelor. Mereu ii cer explicatii, si reuseste sa faca sa-mi treaca toata supararea. .
L-a intr. o pr. cum ne mai merge relatia, si el a spus. " Merge bine. Dar momentan e de proba. " .
Nu! nu face prostia asta
asa sunt cuplurile nu mai au caeiasi afectiune ca inainte deoarece inainte nu erati impreuna si va simteati ca 2 catelusi cand se joaca, un ex. parintii:ei nu se certau la inceput dar cu timpul s-au obisnuit unul cu altul si se mai cearta mai tipa mai asa d anul inseamna ca se or desparti
eu zic sa ii int6rebi si poate iti vor da niste ex. mai bune
bye