anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sincer, nici nu știu cum să încep, ceea ce pot spune este că am și eu o problemă la fel ca toți de aici și aștept sfaturile voastre. Nu am amici/amice, doar cunoștințe, deoarece după părerea mea prietenii adevărați nu există, toți te trădează la un moment dat, cel puțin așa am pățit eu. Familia nu mă susține, dacă le-aș spune ceva mi-ar reproșa mai încolo, așa că ultima soluție este să cer sfaturi necunoscuților.
Acum să revin la problema mea, am fost cu un băiat 7 luni acum aproape 4 ani dar pot spune că a fost primul meu iubit în toate. Nici acum nu știu dacă m-a iubit sau nu, dacă ce mi-a spus el a fost doar de fațadă. Acum sunt cu altcineva de 2 ani și jumătate, acesta din urmă este plecat în străinătate, dar sincer nu știu dacă l-am iubit vreo dată, uneori asta simțeam dar poate doar mă păcăleam. Pe acesta din urmă simt mai mult iubire maternă, știu că pare o prostie dar simt nevoia să fiu în preajma lui, să îl alint, să îi fiu aproape pentru că știu că doar pe mine mă are. E foarte obsedat de mine, fară mine nu ar putea trăi, nu i-ar păsa de viață, dar eu nu vreau să stau cu o persoană doar pentru a o face pe ea fericită, pentru că eu nu sunt, chiar nu sunt. Celălalt băiat (primul în toate) e cu altcineva de câteva luni, nu aș vrea să mă bag în relația lor, în plus, cine știe dacă mă iubește. Îl visez aproape în fiecare noapte, cum ne împăcăm, mă gândesc tot timpul la el.De vorbit nu ne vorbim decât foarte rar, când ne întâlnim am impresia că mă urmărește cu privirea, că e interesat de mine, cine știe poate e doar impresia mea. După ce am fost cu el ne-am mai despărțit de vreo 3 ori și ne-am împăcat dar de atunci au trecut ani, nu știu dacă mai ține la mine... Mulți spun că dacă îți găsești pe cineva vei uita pe cealaltă persoană, dar am ajuns la concluzia că nu se va uita, sau cel puțin nu ușor. Acum vă rog, spune-ți-mi ce să fac, ce credeți că e mai bine, că sincer nu mai pot, a trecut atât de mult timp și nu mai știu ce să mai fac. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| MeJustMeAndStop a răspuns:

Wow! :d.Păi partea nasoală e că stai cu un băiat şi nu eşti sigură de sentimentele tale pentru el,iar el nu ştii ce ar face fără ajutorul tău.big grin Cred că ar trebui să discuţi cu el,frumos, cu calm şi sincer :d.Ar trebui să îi spui că îl iubeşti foarte mult însă mai mult ca pe un frate sau ca pe altceva,însă ca pe un iubit sentimentele sunt cam scăzute. Şi crezi că ar fi mai bine să fiţi doar prieteni,cei mai buni prieteni pentru a nu-l răni mai rău când te vei îndrăgosti şi îl vei părăsi. Spune-i că vei fi mereu acolo... lângă el, să îi oferi sprijinul tău, deoarece din nou îl iubesti foarte mult dar doar ca pe un prieten, frate.Acum ceva timp ţi-ai dat seama că dragostea ta pentru el e mai mult frăţească. Să nu se lase doborât din această cauză pentru că nu totul se termină aici, prietenia voastră,ajutorul tău pentru el mereu va exista.:d. Ceva de genul :d : sincer,deschis,din inimă şi având grijă să nu îi răneşti sentimele. Iar dacă tu nu îl iubeşti ca iubit ar fi mai bine să aveţi această discuţie pentru a nu înrăutăţi lucrurile.Dar gândeşte-te şi bine la ceea ce simţi pentru el.big grin Cât despre cel pe care spui că îl iubeşti cu adevărat şi că îl visezi ar trebui să vă împrieteniţi din nou, mai întâi ca şi cum nimic nu ar fi fost între voi, să îi câştigi încrederea şi să fiţi foarte buni prietene. Să îi spui că vrei prietenia lui (amiciţia) şi nimic mai mult pentru a nu se simţi presat, stresat sau incomod. Iar dacă cu timpul el îşi va da seama că te iubeşte va face el singur primul pas. :d Sper că te-am ajutat. Îmi dai fundăăăă?! :d. Sper că aceste cuvinte îţi vor fi de ajutor big grin

3 răspunsuri:
| AnnaDee a răspuns:

Suna penibil, dar te rog sa incerci sa-ti asculti inima. Gandeste-te bine.

| doareu914 a răspuns:

Fa ce crezi tu de cuviinta. Asta este parerea mea. Cred ca daca nu il iubesti nu trebuie sa stai cu el asa ca el nu poate trai fara tine. ( aberatie - nimeni nu moare din dragoste ). Asta este parerea mea, Dar totusi daca vrei sa te desparti de el spune-i-o intr-un moment oportun.

| Antonia1992 a răspuns:

Știu că sună penibil,dar ăsta e adevărul,nu are pe nimeni,doar pe nimeni,ar încerca să-și ia viața sau mă va urmări încontinuu. Nu ar fi prima dată când m-aș despărți de el și ar fi ca o fantomă,m-ar urmări tot timpul...mi-a spus de multe ori că ori sunt al lui ori nu mai sunt a altuia,că ar fi în stare să și omoarestraight face. Ieri am vorbit cu un prieten comun și mi-a povestit că atunci când cel de care sunt îndrăgostită a vorbit cu el și-a dat seama că e foarte schimbat de când e cu mine,că nu mai e așa aventurier,dar atât. ''Doar eu'' aș dori mai mult o pauză dar nu știu dacă e posibil,el e plecat,lucrează într-un loc foarte periculos, dacă i-aș spune și din neatenție ar putea păți ceva. Mulțumesc tuturor, mai aștept sfaturi.