| adinutza94 a întrebat:

sincera nici nu stiu cu ce sa incep dar pentru inceput va pot spune ca am 16 ani si momentan locuiesc in italia. cand am ajuns aici am cunoscut un baiat pe nume marius este mult mai mare decat mine are 25 de ani si este un bun prieten de familie.Cu timpul a inceput sa-mi placa d el cum gandeste si cum se comporta cu mine iar acum nu stiu ce sa mai facsadvorbim pe mess in realitate ne intelegem foarte bine, dupa ce vorbim imi spune diferite chestii "ca ma pupa, sa am grija de mine"si nu stiu daca si lui ii place de mine si daca ii place de ce nu ma intreaba daca vreau sa fiu cu el sau altele... i as spune eu dar nici nu am curajul cum sa ii spun si imi este si frica sa nu isi bata joc de mine vazand ca imi place de el.deci.va rog voi ce parere aveti? oare ii place de mine? ar vrea sa stea cu mine dar nu are curajul sa imi zic?

Răspuns Câştigător
| MikyMi a răspuns:

De ce nu-ti faci curaj intr-o seara intri pe pe mess si cand e bine dispus il iei incetisor si-l intrebi ce parere are de tine, intreaba-l chestii de genul "ma mai iubesti?" sa para intrebari la misto si din raspunsurile lui iti vei putea da seama daca te place sau nu.si incet incet daca te place te va intreba el daca ai vrea sa traiti ceva frumos impreuna! El e mult mai mare ca tine si nu zic ca o relatie intre tine si el nu ar fi posibila dar banuiesc ca el are o anumita retinere, poate crede ca u nu vei accepta sa fii cu el datorita diferentei de varsta asa ca fa u primul pas dar nu te arata ca esti moarta dupa el ca sa nu cumva sa profite de tine.fii rece si in acelasi timp "fierbinte" daca ma intelegi. Bafta! Sa fie cu noroc!