| apostola a întrebat:

sint alexandra.ok. problema e urmatoaresad
eu(15 ani si-o luna) merg cu parintii mei la niste prieteni de familie. acolo mai vine cineva in vizita cu un baiat de (18 ani si-o luna) si mie-mi place de el. el imi da profilul de facebook. eu ii dau cerere. el o accepta. buun. next: el imi zice salut, eu ii raspund, etc. daca imi cere nr de tel ce fac? ce ii zic? adica nu vreau din prima "sa-i cad in plasa", o sa creada ca-l plac, etc. nu vreau sa creada asta. sau daca zice vrei sa ne intalnim bla bla bla, maine la 15? habar n; am ce sa.i zic. nu vreau sa par nebuna dupa el. adica imi place doar ca prieten momentan. si sincer mi; e si frica. (mi-e frica de moor :-ss), adica daca e psihopat? uff. help me. pliz!

7 răspunsuri:
| MonsterEnergy a răspuns:

Daca nu e Spiderman n-ai cum sa-i cazi in plasa.

| apostola explică (pentru MonsterEnergy):

E chiar Spiderman. Ce ma fac?

| Florenta16 a răspuns:

Frate, esti in familie. Nu e un nebun, stai linistita. Daca te invita, iesi in oras, ca nu te va manca, si daca iti cere numarul, dai-l. Ii zici sa te sune daca vrea, si inaainte sa va intalniti sau mai stiu eu. Nu ai de ce sa te feresti atat si sa iti fie frica. Bafta!

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Daca iti cere nr de tel sa il dai, no sa fie sfarsitul lumii si nu cred ca te va invita chiar maine, sa fim seriosi. si oricum gasesti tu o scuza sa-i zici.winking ii zici ca ti-e lene ca n-ai chef... vezi cum reactioneaza. daca tot se roaga d etine sa mergi... poate chiar tine la tine. dar tu sal refuzi si sa-i zici ca poimaine sau ii zici alta zi. ca sa nu creada ca chiar nu vrei sa stii de el. dar nici sa nu credada ca esti inebunita de el. intelegi?happy

| Rahzy a răspuns:

happy eu zic sa stai mai linistita.Am o prietena de 14 ani care iese cu un baiat de 18 si el e chiar de treaba.Inainte sa ii dai nr de tel mai vb pe Facebook si cunoaste-l mai binewinking

| MiAaa234L a răspuns:

Nu te stresa. daca iti cere nr de telefon ii spui sigur iar apoi il dai. Care e problema daca te cheama in oras? nu o sa creada ca e nebuna dupa el daca spui un simplu da.
La prima iesire in oras o sa incerci sa il cunosti cat mai bine. Daca nu e genul tau sau daca nu iti place ii spui fara suparare ca nu merge mai mult de atat.
Stai calma ca totul va fi bine. Succes!

| Delia5 a răspuns:

Daca intreaba de numarul de telefon sau chestii mai personale mai intai incearca sa il intrebi subtil chestii mai personale si vezi ce spune.