| scump3tea a întrebat:

sint impreuna cu un baiat adorabil.Brunet cu ochi negri, cu gropite in obraji.Imi placea de el inca cu doi ani in urma.Vara trecuta a fost cu cea mai buna prietena a mea.In toamna s-au despartit. Iarna i-am spus ca il plac iar el a spus:Sorry, eu nu te plac. Iar pe urma in aprilie mi-a spus ca regreta mult ca m-a refuzat si ca spera ca nu si-a dat seama prea tirziu cit de mult ma place.SIntem impreuna. Dar, cu cea mai buna prietena se comporta altfel. O facea intotdeauna puisor.Pe mine m-a facut de trei ori in 3 luni pusior.Si mi-a spus o data ca ma iubeste.Acum zece zile s-a dus la bunicii lui la tara si ma suna vorbeam pe celular, dar nici noapte buna nu imi spunea.Ma suna si intreba:ce faci dulceato?

eu:nimic ma primblu cu prietenele.etc.SI mai vorbeam putin si el spunea bine hai pa.Nustiu...parca nu ma iubeste. Dar eu si cu cea mai buna prietena m-am certat pentru el.Imi place de el, pentru ca are ochi negri, gropite in obraji, si e foarte linistit, tacut pot sa spun.Mda.Sper ca ati inteles.

Ajutati-ma dati-va cu parerea

si fiti sinceri.

funda sad sad sad happy

3 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Am inteles,deci e emo.hee hee
Ok,deci daca iti place de el, spune-i, pana nu e prea tarziu.

| kattya96 a răspuns:

Poate e patetic da eu am o vorba. Daca un baiat a fost cu cea mai buna prietena a mea, atunci eu nu am ce sa fac cu resturile ei. Nu vreau sa provoc scandaluri si sa le dau lor satisfactii certandu-ma cu prietena mea. Daca a placut-o pe ea prima data cu ea sa ramana. Nu sa se plimbe de la una la alta. Eu nu stiu dc s-au despartit, depinde daca ea i-a dat papucii pai normal ca el inca o mai place. El e obisnuit cu ea, de asta o alinta si cu telefonul, pai daca nu mai stie ce sa spuna. Oricum el se straduieste, dar eu nu stiu cat de mult te iubeste, nu prea cred. Gropite si ochi caprui, atat? Pey aspectul fizic nu e cel mai important. Mie nu mi se pare ca e de ajuns. Poate intr-o zi o sa gasesti o persoana careia sa-i apreciezi suflteul nu numai aspectul. Eu nu zic ca tu nu te gandesti si la asta, dar din cate ai zis tu eu nu cred ca relatia asta o sa mearga. Tu esti singura care poate face ceva. Daca el nu te alinta, alinta-l tu pe el. Daca el nu te ia in brate des, fa-o tu. Daca el nu glumeste, incepe tu. Arata-i ca poate sa fie natural langa tine.
Daca nu merge mai bine pune punct! happy
Succes!

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Intreaba-l daca e suparat pe tine, ceva, de ce e asa de distant.SI oricum, baieti draguti sunt multihee hee, deci nu trebuie sa stai neaparatcu el doar pentru ca are gropite si celelalte.