| Loredana96 a întrebat:

Buna,sint intr-o situatie cam dificila.De 2 zile tot ma gindesc si ma gindesc ce sa fac, nu sunt cu picioarele pe pamint.Deci am fost in octombrie in Anglia la o tabara pentru ce care iubesc muzica, dansul si am fost multi din Romania.AM stat acolo 3 saptamini si am facut cunostinta cu un baiat cu 3 luni mai mare ca mine.E un baiat cu simtul umorului foarte dezvoltat,respectuos,invata bine, nu fumeaza, nu bea deci e un baiat bun.Am fost prieteni buni,el imi dadea ciocolate, in fiecare zi ma intreba cum ma simt, s-a comportat foarte bine cu mine.Au trecut aproape 5 luni decind nu ne-am vazut dar tinem legatura.Si cu 2 zile in urma mi-a dat o veste care m-a cam pus pe ginduri.Mi-a spus ca m-a placut din prima zi si ca oricit de mult nu a incercat nu ma poate scoate din minte, mereu se gindeste la mine si etc.A spus ca el va astepta cit timp e nevoie ca sa ma decid cu cine vreau sa fiu.Pentru ca cu o luna in urma am facut cunostinta pe fb cu un alt baiat cu 2 ani mai mare ca mine, nu sintem in acelasi oras dar sintem aproape ne putem vedea oricind.Pe el nu il cunosc atit de bine, stiu ca mama lui e medic si ca el tot vrea sa faca medicina doar ca nu prea invata.Imi pare un baiat bun, in acest timp l-am rugat sa ma lese in pace si el tot se tine de capul meu.Mi-a spus ca ii plac foarte mult si insista sa ne vedem.Chiar daca nu sint in acelasi oras cu amindoi ma pot vedea oricind cu ambii, nu stiu ce sa fac si pe cine sa aleg pentru ca ambii sint baieti buni.
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna.
Propuneri de la baieti vei primi mereu,ioportant e sa nu te grabesti si sa tragi concluzii pripite.
Majoritatea baietilor sunt "buni" pana isi ating scopul.
Aici e o problema care te priveste in mod direct, nu pot decide altii in locul tau.
Cu baiatul din tabara ai vorbit, poate ti-ai dat seama ce fel de baiat este si daca va potriviti, cel putin la caracter.
Poti sa te intalnesti si cu baiatul de pe facebuck sa vezi ce si cum.
In alta ordine de idei, doar tu esti in masura sa alegi.
Succes!

2 răspunsuri:
| marianvranceanul1 a răspuns:

E mai bine sa ramai cu baiatul pe care l-ai cunoscut in Marea Britanie.E cel mai bine.Cel de pe Facebook este opus celui din tabara.Asa cred ca e mai bine.Ce face Facebook -ul din om.Bafta.

| MenταLµ a răspuns:

Pe cel de la tabara.Nu poti alege pe toti oameni care-i fezi pe fb. Alege-l pe baiatul acela din tabara.