| Drunkenhearts a întrebat:

Sora mea si'a luat de curand un telefon la liber de la vodafone si a primit 2 luni gratuite de internet pe telefon, a mers internetu o zi si dupa a aparut netu' pe telefonul mamei mele si pe cel al surorii mele nu mai functiona deoarece contractul e facut pe nr mamei mele de telefon.Am incercat sa bag cartela mamei mele de vodafone pe telefonul meu ca sa am eu internet 2 luni(nu conta daca nr meu era altul) insa nu a mers...imi scria ca serviciul e indisponibil. dc nu funcioneaza pe telefonul meu? as putea sa am internet? p.s.am uitat sa precizez ca am samsung 5230

3 răspunsuri:
| costymaximus a răspuns:

Suna la relatii cu clientii si spune-le ca au inversat borcanele, si asta din cauza ca contractul e facut pe numele mamei.Se va rezolva, stai fara grija, daca vorbesti la 222, internetul costa bani, numai la cei noi e gratuit 2 luni, asa ca te conecteaza si pe tine.

| radu75 a răspuns:

Pentru ca setarile wap au fost facute pe tel. Mamei tale, daca ti faci si tu setarile complete pe telefonul tau, va merge. Sau : vodafone are posibilitatea prin identificarea adresei wap, sa restrictioneze folosirea netului numai de pe tel titularului de contract(e ceva de gen IP la calculator). Mergi la VODAFONE si spune problemaTa.

| andrushki a răspuns:

Cel mai bine. Du-te la sediul Vodafone. nu de alta dar daca suni iti vor manca credit. si e criza doar. nu?laughing